Galatasaray Çağdaş Faktöring deplasmanda galibiyet istiyor

Galatasaray Çağdaş Faktöring deplasmanda galibiyet istiyor
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi Çeyrek Final ilk maçları oynanacak. Günün son karşılaşması Kocaeli'de. Galatasaray Çağdaş Faktöring deplasmanda M. Kavan İzmit Belediye ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleye dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Normal sezonun tamamlandığı Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşanıyor. Galatasaray Çağdaş Faktöring'in deplasmandaki rakibi M. Kavan İzmit Belediye olacak. Sarı kırmızılılar rakibini yenerek seride öne geçebilmek ve avantajı elde etmek amacında. Ev sahibi ise zorlu randevuda dev rakibini yenmeyi hedefliyor. Kritik randevuya dair tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

M. Kavan İzmit Belediye Galatasaray Çağdaş Faktöring maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Kocaeli'nde oynanacak olan M. Kavan İzmit Belediye Galatasaray Çağdaş Faktöring maçı saat 17.30'da başlayacak. Mücadele TBF Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

M. Kavan İzmit Belediye Galatasaray Çağdaş Faktöring maçı öncesi son durum

İki takım arasında bu sezon oynanan karşılaşmaları M. Kavan İzmit Belediye kazandı. Ev sahibi 93-79 ve 73-61'lik sonuçlarla rakibinin bileğini bükmeyi başardı. Sarı krımızılılar 18 galibiyet ve 10 mağlubiyetle 5'inci basamakta. İzmit temsilci ise 19 galibiyet ve 9 yenilgiyle 4'üncü sırada yer alıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.