Galatasaray'da 10 oyuncu ile yollar ayrılıyor

Galatasaray'da 10 oyuncu ile yollar ayrılıyor
Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da transfer dönemi hareketli geçecek. Sarı kırmızılılarda Eray İşcan, Carrasso, Hakan Balta, Iasmin Latovlevici, Koray Günter, Umut Gündoğan ile forma şansını yitiren Yasin Öztekin'in sözleşmesi uzatılmayacak. Ayrıca Eren, Tolga ve Tarık için de kolaylık sağlanacak. İki isim daha listede.

Galatasaray'da transfer operasyonu başladı. Sarı kırmızılıların teknik patronu  Fatih Terim'in verdiği listede bulunan Eray İşcan, Carrasso, Hakan Balta, Iasmin Latovlevici, Koray Günter, Umut Gündoğan ile forma şansını yitiren Yasin Öztekin'in yanısıra Eren Derdiyok, Tarık çamdal ve Tolga Ciğerci önümüzdeki yılın kadrosunda yer almayacak.

Durumu sallantıda olan isimler ise Ryan Donk ve Martin Linnes. Geride kalan sezon şampiyonluğa sonradan da olsa verdiği katkı ile takdir kazanan Hollandalı Donk konusunda şu an için kararsızlık hakim. Aynı şekilde yedek kalmayı sorun etmeyen ve oynadığı maçlarda bu sezon güven veren Linnes'in UEFA'dan çıkacak karara göre üstü çizilebilir.

YOLCULAR
Eray İşcan Carasso Latovlevici Koray Günter Hakan Balta Yasin Öztekin Eren Derdiyok Tolga Ciğerci U. Gündoğan Tarık Çamdal
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.