Galatasaray'da Adam Ounas harekatı

Galatasaray'da Adam Ounas harekatı
Galatasaray'ın radarına giren isimlerden birisi olan Napoli'nin sağ kanat oyuncusu Adam Ounas... Adı Beşiktaş'la anılan Cezayirli futbolcu için Aslan kesenin ağzını açıyor.

Fatih Terim'in, yeni başkan Burak Elmas'a verdiği listede talep ettiği sağ kanat takviyesi için İtalya'dan bir isim gündeme geldi. Bonservisi Napoli'de olan ve sezonu Crotone takımında kiralık geçiren Adam Ounas, Sarı-Kırmızılılar'ın radarına girdi. Adı Beşiktaş 'ın transfer gündeminde de geçen Cezayirli futbolcuyu özellikle Terim'in çok istediği, yönetimin bu nedenle kesenin ağzını açtığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi, 3-4 milyon Euro'luk bir bonservis bandında 24 yaşındaki futbolcunun bonservisini almaya çalışacak. Solak yıldız, sağ kanadın yanı sıra sol açık ve forvet arkasında da görev yapabiliyor.


Vatandaşı Feghouli'nin yerineasdsadsa

Adam Ounas transferi gerçekleşirse, vatandaşı Sofiane Feghouli'nin Galatasaray'ın sağ kanadındaki yerini almış olacak. Terim'in aklındaki plan, solda sağ ayaklı Onyekuru veya Kerem'i, sağda da sol ayaklı Ounas veya yine transferi gerçekleşirse Halil Akbunar'ı oynatmak. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.