Galatasaray'da flaş transfer... Etebo'nun yerine Alanyaspor'un yıldızı geliyor!

Galatasaray'da flaş transfer... Etebo'nun yerine Alanyaspor'un yıldızı geliyor!
Ara transfer döneminde Etebo ile yolları ayırmayı planlayan Galatasaray'da orta saha mevkisi için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in Alanyaspor'da yıldızını parlatan Salih Uçan'ı kadrosunda görmek istediği belirtiliyor. 26 yaşındaki futbolcunun da sarı-kırmızılı takıma gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Galatasaray'ın gözü Salih Uçan'da… 26 yaşındaki futbolcu ile aracılar vasıtasıyla görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor. Fatih Terim'in kendisiyle çalışmak istediğini anlatıyor. Sarı-kırmızılı formayı giymek istiyorsa fedakarlıkta bulunması belirtiliyor. Salih, Trabzonspor ve Beşiktaş ile de anılıyor ama aklının Galatasaray'da olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe'nin kendisinden kurtulmak için Genoa'ya Zajc'ın transferi sırasında kendisini bilgisi dışında bedava gönderdiği ortamda Salih Uçan, Galatasaray'a giderek, kendisini yeniden göstermeyi amaçlıyor. Etebo'dan çok da memnun olmayan Fatih Terim, Taylan Antalyalı'nın yanına Salih'i koymayı planlıyor.

SÖZ ALANYA'DA

Salih Uçan'ın Alanya ile sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Başarılı oyuncuyu bedelsiz göndermek istemeyen Güney ekibinin, ara dönemde gelecek cazip bir öneriye sıcak bakabileceği belirtiliyor.. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.