Galatasaray'da gündem yine Kenan Karaman

Galatasaray'da gündem yine Kenan Karaman
Daha önce Cim Bom'un transfer listesinde yer alan Kenan Karaman yeniden gündemde... Kanat-forvet arayan Sarı- Kırmızılılar, İstanbul'a gelen milli oyuncunun menajeriyle bu hafta bir görüşme gerçekleştirecek. Alman ekibi Düsseldorf'la da temaslarına yeniden başlayan Aslan orta yol arayacak.

Orta saha için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Sarı-Kırmızılılar kanat-forvet takviyesi için de yeniden gaza bastı. Daha önce Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'un Türk yıldızı Kenan Karaman için girişimlerde bulunan ancak sonuç alamayan Aslan bu kez bu transferi bitirmekte kararlı. Düsseldorf ile yeniden temas kuran Cim Bom bu hafta içerisinde İstanbul'a gelen Kenan'ın menajeri Ersin Akan ile bir araya gelecek. Önümüzdeki günlerde Akan ile pazarlık masasına oturacak olan Sarı-Kırmızılı yetkililer transferde orta yolu arayacak.

Sıcak bakıyor
26 yaşındaki futbolcunun, Sarı- Kırmızılı formayı giymeye sıcak bakması Galatasaray'ın elini güçlendirse de Düsseldorf yıldız oyuncuyu cüzzi bir rakama bırakmamakta diretiyor. Bu nedenle Aslan ile Alman ekibi arasında kıran kırana pazarlıkların yeniden başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.