Galatasaray'da transfer şov! Ryan Babel, Şener Özbayraklı ve Adem Büyük

Galatasaray'da transfer şov! Ryan Babel, Şener Özbayraklı ve Adem Büyük
Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da üç isimle anlaşmaya vardı. Fenerbahçe'den Şener Özbayraklı, Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini uzatmayan Adem Büyük ve Hollandalı Ryan Babel gelecek sezondan itibaren sarı kırmızılı formayı giyecek

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray üç bomba birden patlattı. Mariano'nun alternatifi olarak belirlenen Şener Özbayraklı, hücum hattına zenginlik katması beklenen Adem Büyük ve kanatlarda önemli bir koz olarak kullanılabilecek Ryan Babel artık sarı kırmızılı forma için mücadele verecek. Üç futbolcu da sağlık kontrolünden geçti.

3 yılda 10 milyon euro
Galatasaray ilk hamlesini Ryan Babel ile yaptı. Fulham'a transfer olan ve Süper Lig ile bağlantısını koparmayan Hollandalı golcü takımının küme düşmesiyle birlikte serbest kaldı. Sezonun ikinci yarısını Premier Lig'de geçiren Ryan Babel 16 maçta forma giymiş ve 5 gol, 3 asistlik performans sergilemişti. Sarı-Kırmızılılar 32 yaşındaki futbolcuya 3 yıl için imza parası da dahil 10 milyon Euro (65 milyon TL) ödeyecek.

Fazla şans bulamadı
Fenerbahçe'nin bu sezonki kötü performansından etkilenen isimlerden biri olan Şener Özbayraklı geçen sezon sadece 9 kez ligde olmak üzere toplamda da 17 defa forma giydi. Sarı lacivertlilerle sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki sağ bek için bonservis ödenmeyecek. Tecrübeli futbolcu Bursaspor'dan 5 milyon lira serbest kalma ücretiyle transfer edilmişti.

Büyük bomba!
Spor Toto Süper Lig'in önemli golcülerinden Adem Büyük'ün de adresi Galatasaray oldu. Yerli oyuncu kontenjanı ve tecrübesi sebebiyle tercih edilen deneyimli golcünün maliyeti de yönetimi zora sokmayacak. Yıllık 1 milyon lira alması beklenen Adem'in oyuna sonradan girmesi halinde de katkı vereceği düşünülüyor. Pes etmeyen yapısı ve hırslı oyunuyla bilinen 31 yaşındaki futbolcu geçen sezonu 6 golle tamamlamıştı.

BURAK Z
İHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.