Galatasaray'dan Abdou Harroui bombası! Harroui kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Galatasaray'dan Abdou Harroui bombası! Harroui kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda birçok isimle görüşmeler gerçekleştiriliyor. Sarı kırmızılıların gündemindeki son isim ise Abdou Harroui oldu. Peki, Abdou Harroui kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor...

Burak Elmas'In başkanlığa seçilmesi sonrasında önce Fatih Terim'i görevinin başına getiren ve ardından da iki yerli transferini çözen Galatasaray'da yabancı oyuncular için de görüşmeler sürüyor. Sarı kırmızılılar son olarak orta sahadaki dinamizmi ve aynı zamanda hücuma verdiği katkısıyla da bilinen Sparta Rotterdam'ın Fas asıllı Hollandalı futbolcusu Abdou Harrroui'yi listesine ekledi.


Sözleşmesi bitiyor

Alt yapısından yetiştiği Sparta Rotterdam ile kontratının son senesine giren Abdou Harroui'yi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, genç orta saha oyuncusu için çalışmalara başladı. Öncelik olarak fiyat araştırması yapacak olan Aslan, oyuncunun genel durumu hakkında bilgiler de edinmeye başladı. Sezon sonunda bitecek sözleşmesi nedeniyle devre arasında istediği kulübe imza atma hakkı bulunan 23 yaşındaki oyuncu ocak ayında Feyenoord ve Groningen tarafından da istenmişti. Harroui için  Sparta Rotterdam'ın kapıyı 3.5-4 milyon eurodan açması bekleniyor. Transfer görüşmelerini Fortuna Sittard'ın da başkanlığını yapan Işıtan Gün yürütecek. Önümüzdeki gümlerde resmi teklifin yapılacağı öğrenildi.


abdou harroui


Abdou Harroui kimdir?

Tam adı Abderrahman Harroui olan Abdou Harroui, 13 Ocak 1998 tarihinde Hollanda'nın Leiden kentinde doğmuştur. 23 yaşındadır. Fas asıllı Hollandalı futbolcu LV Roodenburg, UVS Leiden ve Alphense Boys'ta oynadıktan sonra Sparta Rotterdam alt yapısına transfer oldu. Burada profesyonel sözleşmeye imza attı ve tüm alt yaş kategorilerinde oynadı. Rotterdam ekibiyle 102 maça çıkan genç futbolcu 18 gol atıp 13 de asist yaptı. Aynı zamanda Hollanda'nın U20 ve U21 yaş kategorilerinde görev aldı. Ön libero, orta saha ve sağ kanatta oynayabiliyor. 

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.