Galatasaray'dan Joao Novais bombası

Galatasaray'dan Joao Novais bombası
Okan Buruk'un göreve gelmesi sonrasında Abdülkerim ve Kazımcan'ı kadrosuna katan Galatasaray'da en önemli gündem maddelerinden biri de orta saha. Sarı kırmızılıların geçtiğimiz sezonu Alanyaspor'da kiralık geçiren Joao Novais ile ilgilendiği iddia edildi.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek ve şampiyonluk mücadelesinin içerisinde yer almak isteyen Galatasaray 'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Portekiz basınından Jornal de Noticias'ta yer alan habere göre Galatasaray, geçtiğimiz sezonu Alanyaspor 'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Braga'da bulunan Joao Novais ile ilgileniyor. 


Braga'nın planları arasında yok

Kiralık döneminin ardından Braga'ya dönen Portekizli futbolcunun gelecek sezon kadro planlamasında düşünülmediği ve takımdan ayrılabileceği belirtilirken, Galatasaray'ın ilgisi nedeniyle Türkiye'de kalabileceğinin altı çizildi.

Braga ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan orta saha geride bıraktığımız sezon Akdeniz ekibinin formasıyla 34 maça çıktı ve 3 gol, 8 asistlik performans gösterdi. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.