Galatasaray'dan muhteşem geri dönüş!

Galatasaray'dan muhteşem geri dönüş!
Trabzon'da bozguna uğrayan Galatasaray Kasımpaşa'ya patladı. Şov 55’te Eren‘in golüyle başladı. Rodrigues iki golle yıldızlaştı, 77’de Serdar Aziz kafayla skoru ilan etti

Galatasaray ilk yarısı golsüz eşitlikle geçilen Kasımpaşa maçının ikinci yarısında fırtına gibi esti. Tam 22 dakika içinde rakibini adeta yıkıp geçen Galatasaray'ın şovu 55'te Eren'in şık golüyle başladı. Bu dakikaya kadar iyi direnen Kasımpaşa'nın ağlaranı havalandıran sarı-kırmızılı ekipte hemen ardından Rodrigues şov başladı. Kasımpaşa maçına ilk 11'de başlayan yıldız oyuncu uzun bir aradan sonra çıktığı karşılaşmada 58. dakikada güzel bir gole imza attı.

SERDAR AZİZ KAPADI
Rodrigues'in müthiş oyunu bu golden sonra da devam etti. Rakibin üzerinde baskısını artıran sarı-kırmızılı ekipte bir kez daha sahneye çıkan Rodrigues 65'te kendisinin ikinci takımının üçüncü sayısına imza attı. Diagne 76'da farkı ikiye indirse de bu kez savunmanın belkemiği Serdar Aziz sahne aldı. 77'de Sinan Gümüş'ün kullandığı korner atışında ceza sahası içide çok iyi yükselen Serdar kafayla skoru ilan etti. Galatasaray ilk yarıda ağlarını havalandıramadığı maçta 22 dakikada Paşa'yı yıktı.

RODRİGUES MÜTHİŞ DÖNDÜ
Sarı-kırmızılı takımda Rodrigues, Kasımpaşa maçında ilk 11'deki yerini aldı. Ankaragücü ile yapılan maçtan sonraki antrenmanda geçirdiği sakatlık nedeniyle Göztepe, Alanyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyen ve Trabzonspor maçında da sonradan oyuna dahil olan Rodrigues, üç hafta aradan sonra ilk 11'de sahaya çıktı, şovunu yaptı.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.