Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı Bein Sports 1 canlı izle | Bein Connect, Digiturk Play internetten şifresiz izle

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı Bein Sports 1 canlı izle | Bein Connect, Digiturk Play internetten şifresiz izle
Türkiye'de derbi deildiğinde akla gelen ilk maç olan Galatasaray Fenerbahçe mücadelesi bugün de nefesleri kesecek. Bu haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşma olan 90 dakika milyonlarca futbol severi de ekran başına kilitleyecek. Falcao önderliğinde sezona bomba gibi bir giriş yapan ve 6 puan toplayan Cimbom, geçen hafta Hatayspor ile evinde berabere kalan Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Tribünde taraftarların olmamasına rağmen heyecan dozu yüksek, mücadele gücü üst düzey ve her an her şeyin yaşanabileceği b

Türkiye'de derbi deildiğinde akla gelen ilk maç olan Galatasaray Fenerbahçe mücadelesi bugün de nefesleri kesecek. Bu haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşma olan 90 dakika milyonlarca futbol severi de ekran başına kilitleyecek. Falcao önderliğinde sezona bomba gibi bir giriş yapan ve 6 puan toplayan Cimbom, geçen hafta Hatayspor ile evinde berabere kalan Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Tribünde taraftarların olmamasına rağmen heyecan dozu yüksek, mücadele gücü üst düzey ve her an her şeyin yaşanabileceği bir maç taraftarları bekliyor. Galatasaray Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri ve internetten şifresiz izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.


Galatasaray Fenerbahçe Bein Sports 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Fenerbahçe Galatasaray maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi OPTA istatistikleri

Galatasaray'ın Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu (50) ve gol yediği (158) rakibi Fenerbahçe.
Fenerbahçe'yi konuk ettiği son beş Süper Lig maçını kazanamayan (4B 1M) ve bu karşılaşmaların dördünde gol atamayan Galatasaray, iç sahada rakibini en son 2014/15 sezonunda yenebildi (2-1).
Galatasaray ile oynadığı son 11 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fenerbahçe (3G 7B), tek yenilgisini son karşılaşmada aldı (1-3).
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 2014/15 sezonundan bu yana oynanan 12 Süper Lig maçının dokuzunda ilk yarılar berabere bitti ve taraflar sadece beş gol atabildi (Galatasaray 2-3 Fenerbahçe).
2020/21 Süper Lig sezonunun ilk iki haftasında en fazla isabetli şut çeken (18), net gol pozisyonuna giren (12) ve gol beklentisi yakalayan (6.74 xG) takım Galatasaray.
Sezonun ilk iki haftasında rakiplerine en az şut imkanı veren takım Fenerbahçe (9).
Galatasaray forveti Radamel Falcao, kariyeri boyunca Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıktığı dört maçta (ikişer Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi ön eleme) dört gole doğrudan katkı sağladı (3 gol & 1 asist).
Ryan Donk'un Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Fenerbahçe (3).
Şu an Fenerbahçe kadrosunda yer alan hiçbir oyuncu Süper Lig'de sarı-lacivert formayla Galatasaray'a gol atamadı.
Fatih Terim, Erol Bulut'un çalıştırdığı takımları (Yeni Malatyaspor x2 ve Alanyaspor) konuk ettiği üç Süper Lig maçını da gol yemeden kazandı.


 

Galatasaray Alanyaspor muhtemel kadrolar


GALATASARAY

Fatih Öztürk
Omar Elabdellaoui
Christian Luyindama
Marcao
Martin Linnes
Taylan Antalyalı
Younes Belhanda
Emre Kılınç
Sofiane Feghouli
Arda Turan
Radamel Falcao


FENERBAHÇE

Altay Bayındır
Gökhan Gönül
Zanka
Lemos
Caner Erkin
Ozan Tufan
Luiz Gustavo
Sosa
Thiam
Ferdi Kadıoğlu
Samatta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.