Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı için kaç bilet satıldı? Stat dolacak mı?

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı için kaç bilet satıldı? Stat dolacak mı?
Yarın akşam oynanacak olan Süper Kupa finali öncesinde Al-Awwal Park'ın son durumu merak konusu. Stadın dolup dolmayacağı konusunda araştırmalar var. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı için kaç bilet satıldı? Stat dolacak mı? İşte detaylar...

İki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe pazar günü ligde oynadıkları karşılaşmanın ardından bu kez yarın akşam Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da kozlarını paylaşacak. Al-Awwal Park'ta oynanacak mücadele için birçok tur firması misafir getirebilmek için çaba gösterirken ülkede yaşayan futbol severler de karşılaşmayı yakından takip edecek. Diğer yandan karşılaşmaya dair olarak biletlerin durumu da büyük önem taşıyor. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı için kaç bilet satıldı? Stat dolacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Al-Awwal Park'ın kapasitesi kaç kişilik?

Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca ve Galatasaray'dan Porto'ya transfer olan Alex Telles başta olmak üzere Ronaldo, Mane gibi çok sayıda önemli futbolcunun formasını giydiği Al-Nassr'ın maçlarını oynadığı Al-Awwal Park'ın kapasitesi 25 bin kişi. Riyad temsilcisi bu sezon her ne kadar istenen başarıyı sergileyip lider Al Hilal'den geride kalsa da yoğun bir taraftar desteği ile iç saha karşılaşmaların burada çıkıyor.

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Finali maçı için kaç bilet satıldı?

Çok sayıda organizasyon şirketinin yoğun mesai harcadığı ve en ucuzu 963 TL, en pahalısı ise 140 bin TL olarak belirlenen biletler neredeyse tükenti. Yüzde 80'ini satılan biletlerde son 4 gün kala yüzde 50 indirim yapıldı. Tur firmaları da çok sayıda özel paket ve Suudi Arabistan gezisiyle birlikte taraftarları Riyad'a getirebilmek adına mesai harcadı. Biletlerin tamamının satılması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.