Galatasaray Fenerbahçe'nin eski yıldızını alıyor

Galatasaray Fenerbahçe'nin eski yıldızını alıyor
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesine devam eden Galatasaray, yeni bir macera yazmak ve mutlu sona ulaşmak amacında. Sarı kırmızılılar diğer yandan transfere de odaklanmış durumda. Gözler eski bir Fenerbahçeliye çevrildi.

Dün akşam evinde ağırladığı Çaykur Rizespor'u gole boğan Galatasaray, maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin 5 puan önünde lider konumda bulunuyor. Sarı kırmızılılar hem şampiyonluk mücadelesindeki iddiasını sürdürdü hem de rakibinin puan kaybında farkı açma garantisini eline aldı. Diğer yandan transfer çalışmaları da sürüyor.

Kale güvene alınacak

Fernando Muslera ile yola devam etmek isteyen Galatasaray'da Uruguaylı file bekçisi performansıyla herkesi sevindirirken diğer yandan yedek kulübesine de hamle düşünülüyor. Avrupa maçlarında rotasyonu geniş tutmak isteyen yönetim çalışmalarına başladı. Hedefte ise yerli ve tanıdık bir isim var.

Altay listede

Gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen Galatasaray'ın listesinde Altay Bayındır bulunuyor. Manchester United'da yaşanacak köklü rotasyonun parçası olması beklenen yıldız kalecinin de kiralanması söz konusu. Cimbom hem Muslera hem de Güven'n durumuna göre hareket edecek. Milli file bekçisinin de oynamak veya en azından ilk 2 planı içerisinde yer almak istediği bir kulübe gitmeyi planladığı öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.