Galatasaray Gaziantep FK maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle

Galatasaray Gaziantep FK maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle
Geçen sezonu istediği yerde bitiremeyen ve zirvenin uzağında kalan Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Gazişehir Gaziantep FK'yı ağırlıyor. Yerli transferine ağırlık veren ancak Etebo ve Elabdellaoui gibi iki önemli iki ismi de kadrosuna katan sarı kırmızılıların ilk haftadaki performansı milyonlarca taraftar ve futbol sever tarafından da sabırsızlıkla bekleniyor. Güneydoğu temsilcisi ise İstanbul'dan sürprizle dönmek amacında. Galatasaray Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izle ve Bein Sports 1 canlı i

Geçen sezonu istediği yerde bitiremeyen ve zirvenin uzağında kalan Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Gazişehir Gaziantep FK'yı ağırlıyor. Yerli transferine ağırlık veren ancak Etebo ve Elabdellaoui gibi iki önemli iki ismi de kadrosuna katan sarı kırmızılıların ilk haftadaki performansı milyonlarca taraftar ve futbol sever tarafından da sabırsızlıkla bekleniyor. Güneydoğu temsilcisi ise İstanbul'dan sürprizle dönmek amacında. Galatasaray Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde.

 

Galatasaray Gazişehir Gaziantep FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.



 

Galatasaray Gazişehir Gaziantep FK maçı öncesi OPTA istatistikleri

Galatasaray, Gaziantep FK ile oynadığı iki Süper Lig maçını da kaybetmedi (1G 1B) ancak rakibini konuk ettiği tek karşılaşma berabere bitti (3-3).
Geçen sezonun açılış haftasında Denizlispor'a yenilen Galatasaray, 2011/12'den bu yana üst üste iki sezona mağlubiyetle başlamıyor.
Açılışını iç sahada yaptığı son 15 Süper Lig sezonunun 14'üne ve son 10 sezonun tamamına kazanarak başlayan Galatasaray, bu süreçte tek yenilgisini Gaziantepspor'dan aldı (1999/2000'de 1-2).
Gaziantep FK'nın Süper Lig'de aldığı en farklı mağlubiyet, geçen sezonun açılış haftasında Fenerbahçe deplasmanında gelmişti (0-5).
Gaziantep FK geçen sezon İstanbul takımlarına konuk olduğu beş Süper Lig maçında toplam 17 gol yedi (1G 1B 3M).
Galatasaray'ın geçen sezon Süper Lig'de Gaziantep FK'ya attığı beş golün üçünde Sofiane Feghouli'nin doğrudan katkısı vardı (2 gol & 1 asist).
Gaziantep FK forması giyen Papy Djilobodji'nin geçen sezon hem gol atıp hem de asist yaptığı tek Süper Lig maçı Galatasaray'a karşıydı (Haziran 2020; 1 gol & 1 asist).
İlk hafta maçını evinde oynadığı son dört Süper Lig sezonuna galibiyetle giren Fatih Terim, son yenilgisini 1999/2000 sezonunda aldı (1-2 vs Gaziantepspor).
Fatih Terim, Süper Lig kariyerinde yabancı teknik adamların çalıştırdığı takımlara Ocak 2013'ten (1-2 vs Kasımpaşa, Şota Arveladze) bu yana kaybetmiyor (8G 3B).
Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig kariyerinde çıktığı iki açılış maçını da deplasmanda toplam dokuz gol yiyerek kaybetti (Galatasaray 4-1 Kayserispor & Fenerbahçe 5-0 Gaziantep FK).


 

Galatasaray Gazişehir Gaziantep FK maçı kadroları

Galatasaray: Fatih Öztürk, Elabdellaoui, Marcao, Luyindama, Sarrachi, Donk, Ömer Bayram, Feghouli, Arda Turan, Emre Kılınç, Falcao.

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Tosca, Djilobodji, Junior Morais, Jefferson, Kozulj, Enver Cenk Şahin, Maxim, Güray Vural, Andre.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.