Galatasaray Gençlerbirliği canlı izle linki | Bein Sports 1 canlı izle

Galatasaray Gençlerbirliği canlı izle linki | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de Trabzonspor ve Sivasspor'un kaznmasının ardından sahaya çıkacak olan Galatasaray'ın konuğu Gençlerbirliği. Sarı kırmızılılar tarihi Fenerbahçe derbisinden zaferle ayrılmasından sonra iç sahadaki karşılaşmadan da galip ayrılarak iddiasını sürdürmek istiyor. Başkent temsilcisi de puan ya da puanlarla evine dönmenin hesaplarını yapıyor. ​​​​​​​ Galatasaray Gençlerbirliği canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Süper Lig'de Trabzonspor ve Sivasspor'un kaznmasının ardından sahaya çıkacak olan Galatasaray'ın konuğu Gençlerbirliği. Sarı kırmızılılar tarihi Fenerbahçe derbisinden zaferle ayrılmasından sonra iç sahadaki karşılaşmadan da galip ayrılarak iddiasını sürdürmek istiyor. Başkent temsilcisi de puan ya da puanlarla evine dönmenin hesaplarını yapıyor.  Galatasaray Gençlerbirliği canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.



Galatasaray Gençlerbirliği maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Galatasaray
 


Galatasaray Gençlerbirliği maçı öncesi OPTA istatistikleri

  1. Gençlerbirliği'ni konuk ettiği son beş Süper Lig maçını kazanan Galatasaray, lig tarihinde rakibini iç sahada üst üste altı kez mağlup edemedi.
  2. Galatasaray ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybetmeyen ve rakibinden dört puan alan Gençlerbirliği (1G 1B), daha önceki dokuz karşılaşmadan sadece üç puan çıkarabilmişti (3B 6M).
  3. Süper Lig'de yedi maçtır kazanan Galatasaray, aynı sezon içinde daha uzun bir galibiyet serisini en son yine Fatih Terim yönetiminde yakalamıştı (Kasım 2011-Ocak 2012 arasında dokuz maç).
  4. İki haftadır sahadan galibiyetle ayrılan Gençlerbirliği, Nisan 2016'dan bu yana Süper Lig'de üç maçlık seri yakalayamıyor.
  5. Bu sezonun ikinci yarısında en fazla gol atan (16) ve kalesinde en az gol gören (3) takım Galatasaray.
  6. Süper Lig'de çıktığı son beş maçta beş gol atan Radamel Falcao, daha önceki altı karşılaşmada sadece bir gol sevinci yaşamıştı.
  7. Bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de en fazla asist yapan oyuncu olan Ömer Bayram (9), daha önceki üç sezonun toplamında sekiz gol pası verebilmişti.
  8. Süper Lig kariyerinde Galatasaray'a karşı sahaya çıktığı ilk beş maçta dört gol atan Bogdan Stancu, daha sonraki dokuz karşılaşmada sadece bir gol sevinci yaşadı.
  9. Fatih Terim ile Hamza Hamzaoğlu'nun teknik direktör olarak karşılaştığı üç Süper Lig maçını da Terim kazandı.
  10. Hamza Hamzaoğlu teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray deplasmanında çıktığı beş Süper Lig maçında da rakibine mağlup oldu ve takımları bu karşılaşmalarda toplam 17 gol yedi.



Gençlerbirliği


Galatasaray - Gençlerbirliği maçı kadroları

Galatasaray: Nordfeldt, Ahmet, Toure, Flavio, İbrahim, Yasin, Fabricio, Candeias, Berat, Sessegnon, Sio

Gençlerbirliği: Stachowiak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Tiago Lopes, Murawski, Sackey, Olcay Şahan, Hadi Sacko, Aissati, Rodallega

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.