Galatasaray Hatayspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link

Galatasaray Hatayspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link
Son beş maçında mağlubiyet yüzü görmeyen ve 4 karşılaşmadan 12 puanla ayrılıp birinde beraberlik elde eden Galatasaray evinde Hatayspor'u ağırlıyor. Sarı kırmızılılar son haftalardaki çıkışını sürdürerek hanesine 3 puan yazdırmak isteyen Terim'in öğrencileri, gelecek haftaya da umutlu girmek amacında. Diğer tarafta ise Hatay temsilcisi İstanbul'dan puan veya puanlarla evine dönerek taraftarını sevindirmek istiyor. İki ekibin kıran kırana geçmesi beklenen mücadelesi binlerce hatta milyonlarca taraftarı da ek

Son beş maçında mağlubiyet yüzü görmeyen ve 4 karşılaşmadan 12 puanla ayrılıp birinde beraberlik elde eden Galatasaray evinde Hatayspor'u ağırlıyor. Sarı kırmızılılar son haftalardaki çıkışını sürdürerek hanesine 3 puan yazdırmak isteyen Terim'in öğrencileri, gelecek haftaya da umutlu girmek amacında. Diğer tarafta ise Hatay temsilcisi İstanbul'dan puan veya puanlarla evine dönerek taraftarını sevindirmek istiyor. İki ekibin kıran kırana geçmesi beklenen mücadelesi binlerce hatta milyonlarca taraftarı da ekran başına kilitleyecek. Galatasaray Hatayspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link bağlantısı haberimizde yer alıyor.


 

Galatasaray Hatayspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Galatasaray Hatayspor maçı öncesi OPTA verileri

Galatasaray ile Hatayspor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. İki ekip, 2018/19 Türkiye Kupası çeyrek finalinde eşleşmiş ve ev sahibi ekiplerin birer galibiyeti sonucunda turu geçen taraf Galatasaray olmuştu (Galatasaray 2-0 Hatayspor & Hatayspor 4-2 Galatasaray).
Süper Lig'de oynadığı son beş maçın dördünü kazanan Galatasaray (1B), tek puan kaybını son iç saha karşılaşmasında yaşadı (1-1 vs Kayserispor).
Bu sezon oynadığı yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Hatayspor (3G 3B), tek mağlubiyetini Ekim 2020'de deplasmanda aldı (0-6 vs Alanyaspor).
Süper Lig'e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son 12 maçın 10'unu kazanan Galatasaray (2B), bu karşılaşmalarda toplam 35 gol sevinci yaşadı.
Bu sezon Süper Lig'de henüz duran top golü atamayan tek takım Hatayspor. Galatasaray'ın ligde yediği son beş golün dördü ise duran toplar sonucunda geldi (korner x2, frikik ve penaltı).
Süper Lig'e transfer olduğu 2017/18'den bu yana bu sezon ligde yer alan isimler arasında en fazla gole doğrudan katkı sağlayan Türk oyuncu, Galatasaray forması giyen Emre Kılınç (19 gol & 18 asist).
Galatasaray'ın Süper Lig'de attığı son beş golün dördünü Mbaye Diagne kaydetti. Bu gollerin tamamını son iki karşılaşmada kaydeden Diagne, daha önce sarı kırmızı formayla çıktığı 11 lig maçında aynı sayıda gol atabilmişti.
Hatayspor forması giyen Gökhan Karadeniz, 2018/19 Türkiye Kupası çeyrek finalinde rakip olduğu Galatasaray ile oynadığı son karşılaşmada iki gol kaydetmişti.
Bu sezon Hatayspor'un attığı yedi Süper Lig golünün dördüne doğrudan katkı sağlayan Mame Biram Diouf (2 gol & 2 asist), takımının tek deplasman golünü de kaydeden isimdi (vs Kayserispor).
Süper Lig'e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son 11 maçın dokuzunu kazanan Fatih Terim (2B), son karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı (3-3 vs Gaziantep FK). Terim, Galatasaray'ın başında ligin yeni ekiplerine iç sahada üst üste iki maç puan kaybetmedi.



 

Galatasaray Hatayspor muhtemel kadrolar

  • Galatasaray: FATİH, LINNES, LUYINDAMA, MARCAO, E. TAŞDEMİR, TAYLAN, FEGHOULI, E. KILINÇ, OĞULCAN, E. AKBABA, DIAGNE.

  • Hatayspor: MUNIR, BURAK, SANTOS, BILLONG, KATRANIS, SACKEY, TRAORE, AABID, RIBEIRO, OUALI, DIOUF.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.