Galatasaray'ı avlayan Edgar Ie Hollanda'da manşet oldu!

Galatasaray'ı avlayan Edgar Ie Hollanda'da manşet oldu!
Dün akşam Galatasaray ile 1-1 berabere kalarak yine sahadan 1 puan ile ayrılan Trabzonspor'u öne geçiren golü atan Edgar Ie, Hollanda'da manşete taşındı. Portekizli futbolcu için övgü dolu sözler söylendi.

Abdullah Avcı yönetiminde aldığı üst üste beraberliklerle şampiyonluk potasına bir türlü istediği adımı atamayan Trabzonspor son olarak Galatasaray'dan yediği golle 3 puanı hanesine yazdıramadı. Bordo mavililerde dün akşamın en iyi isimlerinden biri olmayı başaran ve attığı golle de adından söz ettiren Edgar Ie, Hollanda manşetlerindeydi.


Hollanda basını: Onu hatırladınız mı?

Edgar'ın attığı golü haberleştiren Voetbal International; "Onu hatırlıyor musunuz? Bu akşam Galatasaray'a karşı golünü attı. Feyenoord'un eski futbolcusu burada fazla iz bırakmadı ama Babel ile girdiği düelloda takımının baş rollerinden birini almayı başardı." ifadelerini kullandı. Ayrıca deneyimli oyuncunun golü atana kadar karşılaşmanın gidişatının 0-0 bitecek gibi göründüğünü ve bu tabloyuda takımı lehine çevirdiği belirtildi.

Haberde ayrıca Hollanda liginde de forma giyen Halil Dervişoğlu, Ömer Bayram ve Babel'de yer verildi. Donk'un ise yer almadığı aktarıldı.


Golü yetmedi

Dün Trabzonspor'u 76'ıncı dakikada ceza sahası çizgisi üzerinde yaptığı vuruşla öne geçiren Edgar Ie buruk bir sevinç yaşadı. Afrika asıllı stoper karşılaşmanın son saniyesinde gelen golle birlikte adeta yıkıldı.

edgar ie galatasaray

edgar ie galatasaray

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.