Galatasaray için son 2 maç çok kritik! Gruptan da çıkabilir elenebilir de...

Galatasaray için son 2 maç çok kritik! Gruptan da çıkabilir elenebilir de...
Dün akşam Bayern Münih karşısında 2-1 yenilerek 4 puanda kalan Galatasaray'ın kalan son 2 maçı çok kritik bir rol üstleniyor. Sarı kırmızlılar 3 sonuçla da karşılaşabilir.

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, 4'üncü maçına dün akşam Almanya'da çıktı. İstanbul'da 3-1 yenildiği Bayern Münih'e bu kez de 2-1'lik sonuçla mağlup olan sarı kırmızılıların önünde 2 karşılaşma var. Manchester United'ı evinde ağırlayacak Okan Buruk ve öğrencileri, Danimarka'da da Kopenhag ile karşılaşıp kaderini belirleyecek. Böylelikle grup aşaması tamamlanacak.

4 puanı var

Kalan 2 maçında İngiliz devini ağırlayacak olan Galatasaray, İngilitere'deki başarısını tekrarlamak amacında. Son karşılaşmasında ise Danimarka'da Kopenhag ile karşılaşacak ve İstanbul'da yenemediği rakibini bu kez mağlup etmeye çalışacak. Aslan, eğer United'u yenerse puanını 7'ye yükseltecek. Bayern'in galibiyeti burada avantajı da beraberinde getirecek. Eğer son maçtan da 1 puan alınırsa Şampiyonlar Ligi macerası sürecek.

saray-jwtk-cover.webp

Avrupa Ligi de olabilir elenmek de

Galatasaray'ın son iki maçında alacağı skorlar kaderini belirleyecek. Cimbom eğer üçüncü olursa Avrupa yolculuğunu UEFA Avrupa Ligi'nden sürdürecek. Dördüncü olursa da hem turnuvaya hem de bu yılki macerasına nokta koyacak. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular moralleri üst düzeyde tutarak kalan karşılaşmada 6 puan alabilmek adına her şeyi yapacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.