Galatasaray ilk transferini bitiriyor! Yeni sezonun ilk imzası ondan...

Galatasaray ilk transferini bitiriyor! Yeni sezonun ilk imzası ondan...
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini Fenerbahçe'nin 2 puan önünde götüren Galatasaray, transferde gaza bastı. Cimbom, yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirmek üzere yıldız isimle prensipte anlaşmaya vardı.

Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray, 8 maçı da kazanarak 24'üncü kez kupayı kaldırmayı hedefliyor. Artık geri sayıma geçen Cimbom diğer yandan da yeni senenin transferleri konusunda çalışmalara başladı. Sarı kırmızılılar ilk imza için yıldız isimle anlaşmaya vardı.

İki bölgeye takviye

Galatasaray bu transferle birlikte iki bölgede de güçlendirmiş olacak. Sağ kanatve 10 numara mevkisi rotasyonunu sağlama almayı hedefleyen sarı kırmızılılarda Hakim Ziyech ile görüşmeler başladı. Hollanda'dan da teklif alan Faslı futbolcu için 2 yıllık daha anlaşma yapılması düşünülüyor.

Bonservis yok

Chelsea'den bedelsiz kiralanan ve bonservis de ödenmeyecek olan Hakim Ziyech için mevcut maaşı ödenmeye devam edecek. Ayrıca 1.5 milyon euro da imza parası verilecek. Ancak bazı şartlar var. Sezon sonuna kadar diz sakatlığı yaşamaması ve son 8 haftada maksimum katkı sağlaması. 31 yaşındaki futbolcu da İstanbul'da kalmaya sıcak bakıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.