Galatasaray'ın ilgilendiği Bernard için Sharjah'tan resmi açıklama

Galatasaray'ın ilgilendiği Bernard için Sharjah'tan resmi açıklama
Transferleriyle göz kamaştıran ve son olarak Mertens ile Torreira'yı kadrosuna katan Galatasaray için Sharjah'ta forma giyen Bernard ile de ilgilendiği öne sürülmüştü. PAOK'un da devrede bulunduğu sambacı için Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisinin Başkanı Abd Allah Mohamed Al Ejlah, DAMGA'ya açıklamada bulundu.

Sergio Oliveira ile başlayan transfer operasyonunda yaz aylarını hareketli geçirmeyi sürdüren Galatasaray'da Mertens ve Torreira sonrasında da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların kadrosuna katmak istediği isimlerden birinin de Bernard olduğu öne sürüldü. Everton'dan Birleşik Arap Emirlikleri ekibine gelen 29 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılma ihtimalinin bulunduğu ve PAOK'un da sambacıya imza attırabilmek adına çalışma yürüttüğü basında yer almıştı. Konu hakkında konuşan Sharjah Başkanı Abd Allah Mohamed Al Ejlah ise transfer sürecine dair değerlendirmede bulundu. DAMGA'ya özel açıklama yapan Al Eljah, temasları doğrularken resmi bir teklif yapılmadığını dile getirdi.


"Pazarlığa müsade ettik"

Oyuncularının çok değerli olduğunu ve teklif gelmesini normal karşıladıklarını belirten Abd Allah Mohamed Al Ejlah; "Avrupa her oyuncu için önemli bir seçenek. Orası futbolun odak noktası. Ancak Bernard ile iyi bir ilişkimiz var. Kendisini takımda tutma konusu her zaman gündemimizde. Galatasaray'ın ilgisi doğru. Onlara oyuncuyla pazarlık için müsade ettik ancak bize herhangi bir resmi teklif henüz ulaşmadı. Şu ana kadar kimseyle anlaşmadık" dedi.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.