Galatasaray'ın istediği Divock Origi kimdir? Kariyeri, istatistikleri ve transferi

Galatasaray'ın istediği Divock Origi kimdir? Kariyeri, istatistikleri ve transferi
Devre arası transferinde bir santraforu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'da gündeme gelen isim sarı kırmızılıları heyecanlandırdı. Liverpool'un Belçikalı yıldızı Divock Origi ile görüşmelere başlaması sonrası hakkındaki bilgiler, istatistikleri ve kariyeri merak ediliyor. İşte detaylar...

Galatasaray santrafor için adeta çıkarma yapıyor. İngiltere'den sürpriz bir ismi gündemine alan sarı kırmızılılar Divock Origi için temaslara geçti ve  bir kontrat önerdi. Belçikalı genç yıldız hakkındaki bu gelişme taraftarları da heyecanlandırdı. Ocakta başlayacak olan transfer dönemine rahat girmek isteyen Galatasaray'ın görüşmelere başladığı Divock Origi kimdir? Hakkındaki tüm bilgiler bu haberde. Belçika futbolunun yetiştirdiği isimlerden biri olan Divock Origi hızı ile dikkat çekiyor. Genç oyuncu birçok ünlü kulüpte forma giydiği kısa süreli kariyerinde Belçika Milli Takımı'nda da kendisine yer buluyor.

 

Divock Origi kimdir?


19 Nisan 1995 Oostende doğumlu olan Divock Origi alen Kenyalı. Afrika kökenli pek çok oyuncuyu kadrosunda barındıran Belçika ekiplerinden Genk'te futbol hayatına başlayan genç oyuncu Lille altyapısına transfer oldu ve burada profesyonel sözleşme imzaladı. Fransız ekibinden İngiliz devi Liverpool'a 12.6 milyon euroya transfer olan Belçikalı yıldız tecrübe kazanması için Lille'e kiralandı. Daha sonra da Alman ekibi Wolfsburg'a gönderildi. Bu sezon çıktığı iki maçta 101 dakika sahada kalan Origi 2 maçta 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

İlk kez 26 Mayıs 2014 tarihinde oynanan Belçika - Lüksemburg maçında milli takım formasını giyen 23 yaşındaki futbolcu ülkesi adına 3 gol kaydetti.

divock origi
 


Divock Origi Galatasaray yolcusu!


ABD menşeili Bleacher Report'un Londra muhabiri Dean Jones, resmi Twitter hesabından paylaştığı haberde "Galatasaray, Divock Origi'yi kiralamak için Liverpool ile temasa geçti." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.