Galatasaray'ın kralı Mbaye Diagne dönüyor

Galatasaray'ın kralı Mbaye Diagne dönüyor
Kasımpaşa'dan geldikten sonra Galatasaray'da da attığı gollerle krallık unvanını elde eden Mbaye Diagne disiplinsiz davranışları sebebiyle Club Brugge'a kiralanmıştı. Senegalli futbolcu yaptığı paylaşımla sarı kırmızılı forma ile tekrar buluşmak istediğini belirtti ve "Bekleyemiyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Mbaye Diagne'de son dakika gelişmesi. Sarı Kırmızılı ekibin futbolundan çok özel hayatıyla gündeme gelen Diagne’yi elden çıkarmak istediği gündemi meşgul ederken 28 yaşındaki golcüden mesaj geldi. Instagram hesabından bir paylaşım yapan Diagne, "Bekleyemiyorum. Geliyorum inşallah" dedi.

Galatasaray'ın sezon başı Club Brugge'e kiraladığı fakat orada yaşadığı olaylar ve disiplinsiz hareketleri nedeniyle kısa sürede kadro dışı kalıp forma giyemeyen Mbaye Diagne'nin Belçika macerası resmen sona ermişti. Belçika kulübüyle Diagne arasındaki anlaşmaya göre Senegalli oyuncu, kontratında belirlenmiş olmasına rağmen takımın şampiyonluğundan herhangi bir prim alamamıştı.

Kiralık sözleşmesi feshedilen Diagne'nin bonservisini elinde bulunduran Galatasaray kadrosuna yeniden katılması bekleniyor.

mbaye diagne

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.