Galatasaray'ın kurtarıcısı Al-Nassr

Galatasaray'ın kurtarıcısı Al-Nassr
Mali Fair Play sorunu ile boğuşan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya vereceği liste için Al-Nassr'ın kapısını çaldı. Suudi Arabistan ekibinden satın alma opsiyonunu kullanmasını isteyen sarı kırmızılılar eğer anlaşma gerçekleşirse kimseyi satmak zorunda kalmayacak.

Ligde gelen son dakika golü ile soğuk rüzgarların estiği Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi hazırlığı sürüyor. UEFA ile yapılan Mali Fair Play anlaşması çerçevesinde 2.5 milyon euro ekside bulunan Aslan, her türlü çareyi deniyor. Teknik Direktör Fatih Terim de "2.5 milyon euro açığımzı var. Eğer halledemezsek oyuncu satmalıyız" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Diagne'nin satılamaması da büyük bir etken oynadı bu anlaşmada. Dubai'den teklif alan Donk'un yanısıra İtalya'dan istenen Nagatomo da gündemde ancak resmi bir teklif yok. Falcao için de çalışan yönetim Maicon'un kiralık olarak forma giydiği Al-Nassr ile iletişime geçti.

Umut Araplarda
Şubat ayında Suudi Arabistan'a kiralanan Maicon'un Al-Nasr Riyad kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Galatasaray, Brezilyalı stoperi 1.7 milyon Euro'ya kiralayan Al-Nasr'dan satın alma opsiyonunu hemen kullanmasını istedi. Suudi yetkililer, bu teklife olumlu yaklaşır ve Maicon için 2.5 milyon Euro'nun üzerinde bonservis öderse, Galatasaray'In FFP sorunu ortadan kalkacak. Oyuncu satmak zorunda kalmayacak. Sarı-kırmızılı kulüp, 5 milyon Euro'ya bonservisini aldığı Luyindama'yı da Şampiyonlar Ligi listesine ekleyebilecek. (Sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.