Galatasaray'ın Omar Elabdellaoui ısrarı sürüyor

Galatasaray'ın Omar Elabdellaoui ısrarı sürüyor
Mariano ile gelecek sezon devam etmeme kararı alan Galatasaray'da sağ bek arayışı sürüyor. Sarı kırmızılıların gündemindeki ilk isim ise Norveçli Omar Elabdellaoui. Norvçeli futbolcu İngiltere'den beklediği teklifleri alamadığı için de Türkiye'ye sıcak bakıyor.

Mariano'nun sözleşmesinin bitiyor olması nedeniyle sağ bek arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, daha önce de gündemine gelen Omar Elabdellaoui ile anlaşmak üzere. Galatasaray'ın Norveçli oyuncuya yönelik ilgisini ilk olarak duyuran Fransız gazeteci Manu Lonjon, görüşmelerde ilerleme kaydedildiğini ve tecrübeli sağ bekin Galatasaray'a imza atabileceğini söyledi.

Olympiacos ile olan sözleşmesinin sonuna gelen ve Türkiye'den Fenerbahçe ile Trabzonspor'un da ilgilendiği belirtilen 28 yaşındaki oyuncu, Yunan ekibi ile yaptığı sözleşme uzatma görüşmelerinden de sonuç alamadı ve Galatasaray'ın transferi bitirme noktasına geldiği belirtildi.

Daha önce oyuncunun İngiltere Premier Lig'de oynamak istediği ama beklediği teklifi alamadığı iddia edilmişti.  Bu sezon Yunan ekibi ile 39 maça çıkan tecrübeli sağ bek, bugüne kadar Norveç Milli Takımı formasını da 44 maçta giydi. 

FANATİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.