Galatasaray'ın Thiago Maia operasyonu!

Galatasaray'ın Thiago Maia operasyonu!
Yusuf Yazıcı'nın transferi sebebiyle Türk futbolunda gündem olan Lille'de forma giyen Thiago Maia için Galatasaray devreye girdi. Fernando sonrası bu bölgede arayış içine giren sarı kırmızılılar genç oyuncuyu kiralamak istiyor.

Seri takviyesi ile kadrosunu güçlendiren ve Falcao için de girişimlerini sürdüren Galatasaray'a bir Fransa ligi kökenli futbolcu daha gelebilir. Brezilyalı Thiago Maia'yı gündemine alan Galatasaray genç futbolcunun satın alma opsiyonu ile birlikte kiralanması konusunda teklif yapacak. Sevilla'ya transfer olan Fernando'nun ardınan bu bölgeye bir Brezilyalıyı getirmek isteyen Cimbom'un işi zor ancak ısrarı yüksek.

25 maç oynadı
Lille takımına büyük umutlarla transfer edilen sambacı Maia geride kalan sezonda Ligue 1'de takımının formasını 25 kez terletti ve 1 asist yaptı. İki yıl önce 14 milyon Euro karşılığında Santos'tan Lille'e transfer olan 22 yaşındaki Maia beklentilerin uzağında kaldı. Genç yıldız tüm altyapı kategorilerinde Brezilya formasını giydi. Fatih Terim'in transferine onay verdiği Thiago Maia için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak. Brezilyalı yıldız yüksek top tekniği ve pas yüzdesi ile dikkatleri üzerine çeken bir isim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.