Galatasaray'ın transfer gündeminde hangi oyuncuları almak istiyor

Galatasaray'ın transfer gündeminde hangi oyuncuları almak istiyor
Igor Tudor'la yolları ayırdıktan sonra sezona Fatih Terim ile yeni bir maceraya başlayan Galatasaray'ın ocak ayında hangi oyuncuları transfer edeceği konusundaki haberler ayyuka çıkarken yarın başlayacak olan tescil dönemi sonrası en istim üstündeki takımların başında Galatasaray gelecek. İşte sarı kırmızılıların listesi ve oyuncuların durumları...

Göztepe karşısında kazanarak zirveden kopmayan ve ilk yarıyı ikinci sırada bitiren Galatasaray'da devre arası hamleleri büyük önem taşıyor. Milyonlarca taraftar da yarın başlayacak olan transfer dönemini iple çekiyor. Basında dolaşan isimlerin hepsi elbette transder olmayacak ancak kulislerdeki futbolcuların durumlarını mercek altına aldık. Yabancı oyuncu fazlalığı da bulunan sarı kırmızılılarda Carole'ün takıma dönme ihtimali sonrası Fransız oyuncunun 11'e monte edilebileceği söylentilerini de beraberinde getirdi. İşte transfer döneminde Galatasaray'ın listesi.

Marouane Fellaini: Haziran ayının ilk bombası Fas asıllı yıldız olabilir. Ocak ayından itibaren farklı takımlarla görüşmelere başlayabilecek olan Belçikalı futbolcu için daha önce Trabzonspor ve Beşiktaş'ın adı geçmişti ancak transfer gerçekleşmemişti. Babasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayranı olduğu bilinen Fellaini için Türkiye'ye gelmek çok da zor bir karar gibi görünmüyor ancak maddi açıdan da tatmin edilmesi gerekiyor. Bonservisine para ödenmeyecek yıldız oyuncu için imza ücreti verileceği tahmin ediliyor.

marouane fellaini

Marouane Fellaini kimdir?
Charleroi'de başlayan futbol hayatında Standart Liege forması giyip İngiltere Premier Ligi tkaımlarından Everton'a geçiş yapan Fellaini, dönemin Manchester United hocası David Moyes tarafından 32,5 milyon euroya getirildi. 80 kez Belçika Milli Takımı ile sahaya çıkan Fellaini, bu sezon 12 maçta 4 gol attı ve 1 asist yaptı. Şu an sakatlığı bulunan ve iki hafta içerisinde sahalara dönmesi beklenen tecrübeli futbolcunun Transfermarkt değeri 12 milyon euro.

Theo Hernandez: Real Madrid'in bu sezon başında 30 milyon Euro karşılığında transfer ettiği ancak ligde 5, Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maç oynayabilen Theo Hernandez'i düzenli olarak oynayabileceği bir takıma kiralık vermek istemesi Galatasaray'ın iştahını kabarttı. Madrid ekibinin Fulham'da forma giyen Ryan Sessegnon ile de ilgilenmesi bu transferi mümkün kılan etkenlerden biri gibi görünüyor.

theo hernandez

Theo Hernandez kimdir?
İspanyol vatandaşlığı da bulunan Fransız oyuncu Atletico Madrid'de başlayan kariyerinde Alaves'e kiralandı ve en büyük patlamasını Real Madrid'e transfer olarak yaptı. Milli takım formasını henüz giyemeyen 20 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt değeri 20 milyon euro.

Patrice Evra: Kazandığı kupalarla kariyerini taçlandıran Patrice Evra son olarak oynadığı Marsilya'dan kötü ayrıldı. Bir taraftara attığı tekme sonrası kontratı feshedilen Fransız yıldız için Galatasaray'ın harekete geçtiği iddia edildi. Latovlevici'den verim alamayan ve Linnes'i de sağ bek olarak düşünen Fatih Terim'in bu bölgedeki ilk alternatifinin Evra olduğu dile getiriliyor.

patrice evra

Patrice Evra kimdir?
PSG'de başlayan kariyerinde Marsala, Nonza, Nizza, Monaco, Manchester United, Juventus ve Marsilya formaları giyen 36 yaşındaki yıldız futbolcu 1 Şampiyonlar Ligi, 5 Premler Lig zaferi yaşadı. Fransa Milli Takımı ile 81 kez sahaya çıkan Evra gol sevinci tadamadı.

Aziz Behich: Eldeki sol bekleri silen Terim'in gözdelerinden birisi Aziz Behich. Takasla verilebilecek oyuncuların çokluğu ve gelecek sezon takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimali bu transferin önünü açan etkenlerden. 

aziz behich

Aziz Behich kimdir?
Green Gully Cav altyapısından yetişerek Hume City ve Melbourne Heart takımlarında oynadıktan sonra Bursaspor tarafından alınıp tekrar eski kulübüne kiralanan Behich'in dönüşü muazzam oldu. 27 yaşındaki sol bek Avustralya ile kazandığı Asya Şampiyonası'nın ardından yaptığı çıkışla büyük beğeni topladı. Toplamda 124 Bursaspor formasıyla sahaya çıkan Behich, 6 gol attı (5'i bu sezon) ve 7 de asist yaptı. Transfermarkt değeri 2,5 milyon euro.

Bruno Peres: Galatasaray'ın en çok ihtiyaç duyduğu bölge olarak göze çarpan sol bek için adı geçn isimlerden biri de Bruno Peres. Sağ bekte de forma giyebilen 27 yaşındaki futbolcu için henüz net bir bilgi yok ancak kulislerde adının geçtiği konuşuluyor.

bruno peres

Bruno Peres kimdir?
Futbola GO Audax kulübünde başlayan Peres ülkesinde birçok takıma kiralandı ve Santos'tan Torino'ya transfer olarak Serie A kariyerine başladı. Roma'ya da kiralık giden ve bonservisi 12,5 milyon euroya alınan Brezilyalı defans oyuncusu bu sezon 14 maça çıktı ve 1 asist üretti. Peres milli takımda görev almadı. Transfermaarkt değeri 9 milyon euro.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.