Galatasaray'ın transfer listesindeki Marcao kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Galatasaray'ın transfer listesindeki Marcao kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın anlaşma sağladığı iddia edilen Marcos do Nascimento Teixeira 'Marcao' kimdir? İşte hakkında bilinmesi gerekenler.

Başakşehir'in 6 puan gerisinde ligin ikinci yarısına başlayacak olan Galatasaray ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Maicon'un takımdan ayrılma ihtimali ve Serdar Aziz ile yolların ayrılması sonrasında stoperde sadece Ozan Kabak'ın yer aldığı sarı kırmızılıların Portekiz'den flaş bir isimle anlaştığı iddia edildi. Buna göre Aslan Chaves forması giyen 22 yaşındaki stoper Marcao'yu kadrosuna kattı.

Bu gelişmenin ardından binlerce kişi Marcao kimdir? Kaç yaşında ve nereli gibi sorular sormaya başladı. İşte detaylar...

Marcao kimdir?
5 Haziran 1996 tarihinde Londrina'da dünyaya gelen Marcao futbola Atletico Paranense'de başladı. Atletico-Go'ya kiralandıktan sonra Rio Ave'nin yolunu tutan ve bir sene de Portekiz'de kalan Brezilyalı stoper bu sezon aynı ülkenin Chaves takımına transfer oldu.

23 maçta oynayan 3 gol atan Marcao sol ayağını kullanan ve topla çıkışlarıyla göze çarpan Marcao'nun Galatasaray'a maliyetinin 3.5 milyon euro olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.