Galatasaray'ın yeni dinamosu Alfred Duncan

Galatasaray'ın yeni dinamosu Alfred Duncan
Yeni sezonda orta saha merkezindeki rotasyona önemli bir ismi katmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray oluşturduğu geniş listeye Ganalı yıldızı ekledi. Sassuolo'nun Ganalı yıldızı Alfred Duncan gözlem altına alındı.

Şampiyonlar Ligi'nde alternatifli bir kadro ile mücadele etmek isteyen Galatasaray, yoğun maç trafiğinde üç kulvarı da götürebilecek oyuncu kadrosunu oluşturmak için yoğun mesai harcıyor. Gana'dan gelen iddialara göre sarı kırmızılılar Sassuolo'nun 25 yaşındaki Alfred Duncan ile ilgileniyor.

Lazio, Milan ve İnter gibi pek çok Çizme ekibinin de radarına giren Ganalı Duncan, hırslı yapısı ve mücadele gücüyle pitbull lakaplı Felipe Melo’yu hatırlatıyor. 2012 yılından bu yana milli formayı da terleten Duncan’ın bonservis bedelinin yaklaşık 15 milyon Euro olduğu öne sürüldü.

Kiralama teklifi
Geçen sezon Serie A’da 26 maça çıkıp, 2 asist yapan Duncan için Galatasaray satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacak. Genç ön liberonun kulübüyle 2020’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Duncan, İnter altyapısında yetiştikten sonra kariyeri boyunca hep İtalya’da kaldı.

Alfred Duncan kimdir?
Adı:
 Alfred Duncan
D.Tarihi: 10.03.1993
D.Yeri: Accra
Yaşı: 25

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.