Galatasaray'ın yeni sezondaki ilk hamlesi Rezan Çorlu

Galatasaray'ın yeni sezondaki ilk hamlesi Rezan Çorlu
Süper Lig'i 2. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları da başladı. Sarı kırmızılılar Türkiye kadar Avrupa'nın birçok bölgesinde temaslarını sürdürüyor. Listedeki isimlerden biri de Brondby forması giyen Rezan Çorlu.

Şampiyonluk yarışını son haftaya kadar devam ettiren ancak Beşiltaş'a mağlup olan Galatasaray'ın transfer serüveni de başladı. Gelecek sezon tüm kulvarlarda başarı isteyen yönetim ve teknik heyet, izleme komitesinin raporu doğrultusunda hareket ediyor. Orta sahaya takviye yapabilmek için kolları sıvayan Aslan'da gündeme gelen son isim Rezan Çorlu oldu.


Revizyon geliyor

Sezonu geride bırakan Galatasaray'da orta saha oyuncuları ile ilgili kararlar veriliyor. Emre Akbaba ile henüz anlaşma sağlamayan yönetim, Etobo'nun kiralık kontratı için insiyatif kullanmayacak. Belhanda'nın da ayrılmasıyla birlikte bir opsiyon dah sezon devam ederken kaybedilmişti. Sadece Gedson Fernandes ile yola devam kararı alındı ancak Tottenham ile anlaşma sağlanıp sağlanmayacağı merak konusu. Hal böyle iken orta sahanın merkezi adeta sil baştan yapılacak. Rezan da bu bölge için aranan isimlerden biri.

rezan çorlu


İlk hedef kiralama

Daha önce Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Rezan Çorlu için Galatasaray'ın ilk hamlesi satın alma opsiyonlu kiralama olacak. Yönetim Danimarka'nın dev ekiplerinden Brondby ile anlaşma sağlayamazsa uzun vadeli ödeme planı ile bonservis pazarlığı gerçekleştirilecek. Genç oyuncunun kulübünün 2 milyon eurodan kapıyı açacağı öğrenildi. Daha önce Roma kariyeri de bulunan Rezan'ın büyük bir camiada yeteneklerini göstereceğine inanılıyor. Bu sezon 11 maça çıkan 23 yaşındaki oyuncu 2 asistlik katkıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.