Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izle! Bein Sports 1 canlı izle

Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izle! Bein Sports 1 canlı izle
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında lider Galatasaray sahneye çıkıyor. Yeni transferleriyle şampiyonluk yolunda altın adımlar atan ve bunu da saha sonuçlarına yansıtmak isteyen Aslan'ın sahasındaki konuğu Kasımpaşa. Sarı kırmızılılar bir engeli daha aşarak yoluna devam etmek isterken Paşa ise sürprizle evine dönmenin yollarını arayacak. Karşılaşmayı tribünde on binler, ekran başında milyonlar izleyecek. Galatasaray Kasımpaşa canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri burada.

Okan Buruk yönetiminde başladığı sezonda dalgalı bir performans çizip soru işaretleri yaratan ancak sonrasında büyük bir çıkış yakalayan Galatasaray, uzun süredir yenilmeden yoluna devam ediyor. Rekor kıran sarı kırmızılılar, hanesine bir çentik daha atmak ve 3 puan yazdırmak adına taraftarı önünde kritik maça çıkıyor. Rakibi Fenerbahçe'nin önünde şu anlık rahat olan Asla'nın rakibi ise Kasımpaşa. Aslan, taraftarıyla şov yapmak isterken deplasmanda sürpriz arayan Paşa'nın hedefi ise en az 1 puan. Zorlu müsabakayı izlemek isteyenler de yayın bilgilerini araştırıyor. Galatasaray Kasımpaşa canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri burada.


 

Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izle

11 Mart 2023 Cumartesi günü Süper Lig'in 24'üncü haftasındaki maçlardan birine sahne olacak Galatasaray Kasımpaşa karşılaşması 19.00'da başlayacak. NEF Stadyumu'nda Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği zorlu sınav Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak. Ayrıca beinconnect.com.tr ve todtv.com.tr'den de seyredebilirsiniz.


 

Galatasaray Kasımpaşa maçı öncesi istatistikler

  • Son üç Süper Lig sezonunda Kasımpaşa ile oynadığı beş maçın ikisini kaybeden Galatasaray (2G 1B), bu süreçte hiçbir rakibine üç kez mağlup olmadı.
  • Galatasaray'a konuk olduğu son Süper Lig maçını 3-1 kazanan Kasımpaşa (Ocak 2022), bugüne kadar bu deplasmanda üst üste iki galibiyet alamadı.
  • Süper Lig'deki son 13 maçını kazanan Galatasaray, Beşiktaş'ı (1959/60) geride bırakarak lig tarihinin en uzun galibiyet serisini elde etmek istiyor.
  • Süper Lig'deki son üç maçının ikisini kazanan Kasımpaşa (1M), daha önceki 12 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bıraktı (1G 4B 7M). Ligde 14 maçtır kalesini gole kapatamayan İstanbul ekibi, tek sezondaki en uzun serisini de sona erdirmek istiyor.
  • İstanbul takımlarına rakip olduğu son sekiz Süper Lig maçını kazanan Galatasaray, bu karşılaşmalarda toplam 23 gol sevinci yaşadı. En üst lig tarihinde İstanbul ekipleri karşısında üst üste dokuz galibiyet alan tek takım Fenerbahçe (1962).
  • Süper Lig'de maçın oynandığı haftaya lider giren takımlara konuk olduğu son yedi karşılaşmadan puan çıkaramayan Kasımpaşa, bu süreçteki iki Galatasaray ziyaretini de ikişer gol yiyerek kaybetti.
  • Bu sezon Süper Lig maçlarının 76-90. dakikaları arasında en fazla gol yiyen takım Kasımpaşa (14). Bu zaman diliminde Fenerbahçe'nin (17) ardından en fazla gol atan ekip konumundaki Galatasaray (15), son 15 dakikalarda bulduğu gollerle hanesine 12 puan yazdırdı.
  • Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu'nun Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Kasımpaşa (4). Kerem, İstanbul ekibinin filelerini havalandıramadığı tek maçı geçen sezon bu statta oynadı.
  • Süper Lig'de çıktığı son dört maçta da en az bir golde pay sahibi olan Mauro Icardi (4 gol & 2 asist), Sofiane Feghouli'den (2017/18) bu yana üst üste beş karşılaşmada gol katkısı sağlayan ilk Galatasaray oyuncusu olmak istiyor.
  • 2023 senesinde görev yaptığı yedi Süper Lig maçında yedi gole doğrudan katkı sağlayan Kasımpaşa forveti Mamadou Fall (4 gol & 3 asist), daha önceki 32 karşılaşmada ulaştığı sayıyı geride bıraktı (3 gol & 2 asist).


 

Galatasaray Kasımpaşa maçı muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Torreira, Oliveira, Rashica, Zaniolo, Kerem, Mauro Icardi

Kasımpaşa: Günay, Fabiano, Djilobodji, Donk, Ben Ouannes, Aytaç, Tirpan, Malsa, Fall, Koita, Chouiar


 

Galatasaray Kasımpaşa maçını canlı yayınlayan kanallar

Anguilla    ESPNPlay Caribbean
Antigua ve Barbuda    ESPNPlay Caribbean
Arjantin    Fox Sports Argentina, Star+
Aruba    ESPNPlay Caribbean
Barbados    ESPNPlay Caribbean
Bolivya    Star+
Brezilya    Star+
British Virgin Adaları    ESPNPlay Caribbean
Kanada    beIN SPORTS CONNECT Canada
Cayman Adaları    ESPNPlay Caribbean
Şili    Star+
Kolombiya    Star+
Kosta Rika    Star+
Küba    ESPNPlay Caribbean
Dominica    ESPNPlay Caribbean
Dominik Cumhuriyeti    ESPNPlay Caribbean, Star+
Ekvador    Star+
El Salvador    Star+
Fransa    beIN SPORTS CONNECT, Free, beIN Sports MAX 10
Grenada    ESPNPlay Caribbean
Guadeloupe    ESPNPlay Caribbean
Guetemala    Star+
Haiti    ESPNPlay Caribbean
Honduras    Star+
Jamaika    ESPNPlay Caribbean
Martinik    ESPNPlay Caribbean
Meksika    Star+
Montserrat    ESPNPlay Caribbean
Nikaragua    Star+
Panama    Star+
Paraguay    Star+
Peru    Star+
Porto Riko    ESPNPlay Caribbean
Rusya    Телеканал Футбол
Saint Barthelemy    ESPNPlay Caribbean
St. Kitts ve Nevis    ESPNPlay Caribbean
St. Lucia    ESPNPlay Caribbean
Saint Martin    ESPNPlay Caribbean
St. Vincent / Grenadines    ESPNPlay Caribbean
Trinidad Tobago    ESPNPlay Caribbean
Türkiye    beIN Sports 1 Turkey, beIN CONNECT Turkey
U.S. Virgin Islands    ESPNPlay Caribbean
Ukrayna    MEGOGO Football 4
Amerika Birleşik Devletleri    beIN SPORTS CONNECT
Uruguay    Star+
Venezuela    Star+

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.