Galatasaray Kasımpaşa maçı kaç kaç bitti? Geniş Özet izle

Galatasaray Kasımpaşa maçı kaç kaç bitti? Geniş Özet izle
Süper Lig'de yeni hafta kıran kırana maçlarla devam ediyor. Karşılaşmalardan biri de İstanbul'da oynanacak. Rekor için sahaya çıkacak Galatasaray'ın rakibi Kasımpaşa olacak. Aslan'da Zaniolo ilk kez bir resmi maçta taraftarının önünde sınav verecek. Diğer yandan Okan Buruk ve öğrencileri Fenerbahçe ile olan puan farkını açarak yoluna devam etmeyi arzuluyor. Peki, Galatasaray Kasımpaşa maçı kaç kaç bitti? Geniş Özet izle haberimizde yer alıyor.

Haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri bugün NEF Stadyumu'nda oynanacak. Okan Buruk yönetiminde rekor akşamına çıkacak Galatasaray'ın rakibi Kasımpaşa. Zaniolo'nun siftah yapağı akşamda gözler kendisinde olacak. Oynadığı karşılaşmalardaki performansıyla göz dolduran yıldız futbolcunun bugünkü formu da sabırsızlıkla bekleniyor. Özellikle geriden takipte olan Fenerbahçelilerin yanı sıra milyonların seyredeceği mücadelenin skoru konusunda hummalı bir araştırma söz konusu. Peki, Galatasaray Kasımpaşa maçı kaç kaç bitti? Galatasaray Kasımpaşa geniş özet izle seçenekleri haberimizde.


[related-posts id="93613" color="bg-primary"][/related-posts]



Galatasaray Kasımpaşa maçı kaç kaç bitti?

Bu akşam sahaya Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Torreira, Oliveira, Rashica, Zaniolo, Kerem, Mauro Icardi ilk 11'i ile çıkması beklenen Galatasaray'da özellikle hücum hattının göstereceği performans bir an önce izlenmek isteniyor. Icardi, Rashica ve Kerem'e eklenen Zaniolo'nun öldürücü bir ileri uç oluşturması heyecan yarattı. Rakip Kasımpaşa'da ise Chouiar, Fall ve Koita gol silahları olarak NEF Stadyumu'ndaki yerini alacak. Karşılaşmanın sonucu haberimize eklenecektir.


 

Galatasaray Kasımpaşa maçı geniş özet izle

Takımlarının şampiyonluk yolundaki mücadelesinde büyük heyecan yaşayan Galatasaraylılar, karşılaşma sonrasında mücadelenin özet görüntülerin, olursa gollerini ve tartışmalı pozisyonlarını izlemek için araştırmalarda bulunuyor. Galatasaray - Kasımpaşa geniş özet izle videosu Bein Sports tarafından yayınlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.