Galatasaray Konyaspor'u ağırlıyor

Galatasaray Konyaspor'u ağırlıyor
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 19'uncu hafta mücadelesinde Konyaspor'u ağırlıyor.

Ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi ortaya koyan Galatasaray, evinde Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılılar, Afrika Kupası'na giden oyuncularının yanı sıra Icardi'nin de sakatlığı nedeniyle oynamayacak olmasıyla rakibinin karşısına eksik çıkacak. Ayrıca forvette kimin oynayacağı da merak konusu. Konuk takım ise Kayserispor galibiyeti nedeniyle İstanbul deplasmanına moralli çıkacak. Kritik sınav binleri tribüne ve ekran başına kilitleyecek.

Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Yarın akşam Süper Lig'de oynanacak olan Galatasaray Konyaspor maçı saat 19.00'da başlayacak. Ali Şansalan'ın yöneteceği 90 dakika beinconnect.com.tr, Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Konyaspor maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Barış, Ndombele, Kerem, Tete, Mertens, Zaha, Halil.

Galatasaray Konyaspor maçı öncesi istatistikler

  • Süper Lig tarihinde bir rakibini mağlubiyet almadan en fazla konuk eden takım, Konyaspor ile oynadığı 22 iç saha karşılaşmasının hiçbirini kaybetmeyen Galatasaray (18G 4B). Sarı-kırmızılılar, Konya ekibini konuk ettiği son üç maçta puan bırakmadı.
  • Galatasaray ile oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Konyaspor (1M), daha önceki 41 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor (3G 8B 30M). Yeşil-beyazlılar, bu rekabet tarihindeki beş galibiyetinin tamamını iç sahada elde etti.
  • Galatasaray'ın başında iç sahada çıktığı 26 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Okan Buruk (23G 2B), tek yenilgisini o dönem Hakan Keleş'in çalıştırdığı Giresunspor'a 1-0 mağlup olarak aldı (Ağustos 2022).
  • Süper Lig'deki son 10 deplasman maçının sadece birini kazanabilen Konyaspor (5B 4M), tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada İstanbul Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek aldı (Eylül 2023).
  • Son Süper Lig maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, bu sezon üst üste iki karşılaşmada puan kaybetmeyen tek takım konumunda.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.