Galatasaray Luca Pellegrini'den vazgeçmiyor

Galatasaray Luca Pellegrini'den vazgeçmiyor
Sol bek takviyesi çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Luca Pellegrini için Juventus ile görüşmelerine devam ediyor. Sarı kırmızılılar, İtalyanların ilk teklifi kabul etmemesine rağmen ısrarından dönmek istemiyor.

Avrupa listesini temsil eden Galatasaray'da son olarak sol bek için transfer düşünülüyor. Angelino sonrasında bu bölgeyi boş bırakan Cimbom'da temaslar sürüyor. İspanyol sol bekin ardından aranan isim İtalya'da bulundu. Lazio forması giyen Luca Pellegrini için İtalyan ekibinin kapısını çalan Aslan şu ana kadar istediği sonucu alamadı ancak yıldız isim oldukça ısrarcı.

Juventus ikna edilmeye çalışılıyor

Lazio'da kiralık geçirdiği ilk devrede istediği sonucu alamayan Luca Pellegrini, takımdan ayrılmak amacında. Galatasaray da bu sırada devreye girdi ve kendisini Juventus'tan istedi. Torino temsilcisi ilk teklifi resmini sunan Erden Timur ve ekibi, 2 yıllık kiralanması konusunda anlaşılan Pellegrini'yi Roma temsilcisinden koparmak amacında. Eğer siyah beyazlılar ikna olur ve Lazio hakkından vazgeçerse imzalar atılacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.