Galatasaray maçında Kopenhag'da hava kaç derece olacak! Kar yağacak mı?

Galatasaray maçında Kopenhag'da hava kaç derece olacak! Kar yağacak mı?
Yarın akşam Kopenhag ile Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma mücadelesi verecek olan Galatasaray'ı nasıl bir hava beklediği merak konusu. Peki, Galatasaray maçında Kopenhag'da hava kaç derece olacak? Kar yağacak mı? Detaylar haberimizde.

Bu sezon Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de bir hayli iddialı olan Galatasaray, 1 numaralı turnuvada 6'ıncı maçına çıkıyor. İstanbul'da 2-2 berabere kaldığı Kopenhag ile daha önce Arsenal'i yenip UEFA Kupası'nı kaldırdığı Parken Stadyumu'nda karşılaşacak sarı kırmızılılar için en zorlu konu ise hava. Sıcaklık bu iklime alışkın olan ev sahibi için belki sorun değil ancak nispeten teknik yönü ile ön plana çıkan temsilcimiz için tehlike yaratabilir. Peki, Galatasaray maçında Kopenhag'da hava kaç derece olacak? Kar yağacak mı? Detaylar haberimizde.

Galatasaray maçında Kopenhag'da hava kaç derece olacak?

Yarın Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Kopenhag Galatasaray mücadleesi sırasında hava 2 derece olacak. Bulutlu bir hava hakim olurken hissedilir sıcaklık ise -1 derece. Nem ise yüzde 89 civarında seyredecek. Rüzgar kuzeydoğu yönünde saatte 12 km hızda esecek. Kar yok.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.