Galatasaray Manisaspor kadar olamadı!

Galatasaray Manisaspor kadar olamadı!
Beşiktaş geçen hafta içinde oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında Manisaspor'u 9 golle geçmiş ve ikinci maç için büyük bir avantaj sağlamıştı. Cumartesi günü 3-0 yendiği Galatasaray maçıyla zirveye bir adım daha yaklaşan siyah beyazlılar derbide ilginç bir istatistiğe imza attı. Beşiktaş sarı kırmızılıların kalesine Manisaspor maçındakinden daha fazla şut gönderdi.

Oynadığı futbolla Galatasaray'ı sahadan silen ve 3-0'lık skora dahi üzülen Beşiktaş rakibini istatistiklerde de adeta ezdi geçti.

Siyah-beyazlılar , bazı rakamlarda Ziraat Türkiye Kupası'nda 9-0 kazandığı Manisaspor maçından bile daha iyi oranlara ulaştı. Manisas por karşısında yüzde 60 topa sahip olan Kartal, Galatasaray karşısında da aynı oranı yakaladı. Siyahbeyazlılar, kupa maçında 21 şut atarken, Cimbom'un kalesine 90 dakikada 29 şutla 8 tane şut fazla gönderdi.

Manisa 'ya 7 şut izni verirken, Galatasaray'dan 9 şut yedi. Manisaspor, 9 gol yediği maçta 277 başarılı pas yaparken, Galatasaray 262 başarılı pasta kaldı. Cimbom'a karşı 9 korner kazanan Kartal, Manisa'ya sadece 5 korner atabilmişti.
.
manisa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.