Galatasaray mı şampiyon olacak Başakşehir mi? İşte ihtimaller

Galatasaray mı şampiyon olacak Başakşehir mi? İşte ihtimaller
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ile Medipol Başakşehir Türk Telekom Stadyumu'nda karşılaşacak. Sezonun kaderini belirleyecek olan mücadelede iki takımın da şampiyonluk şansı bulunuyor. Peki Galatasaray ve Medipol Başakşehir nasıl şampiyon olur? İşte detaylar...

Spor kamuoyu gözünü pazar gününe çevirdi. Ağustos ayında başlayan maraton bu ay içerisinde sona erecek. 32. hafta itibariyle 66 puanda olan Galatasaray ve Medipol Başakşehir'in kıyasıya mücadelesi nefes kesiyor. İki ekibin bu haftaki karşılaşması ise şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. sezonun her şeyini belirleyecek rolü olan mücadelede alınacak sonuç büyük önem taşıyor. Peki hangi takım nasıl şampiyon olur?

Galatasaray galibiyeti
Ev sahibi olma avantajı ile sahaya çıkacak olan Galatasaray şu an lider konumda. Sarı kırmızılılar eğer rakibini yenerse bitime 1 hafta kala şampiyon olacak.

Medipol Başakşehir galibiyeti
Abdullah Avcı'nın öğrencileri kaybettikleri avantajın ardından sezonun final maçında Galatasaray'ın konuğu olacak. Turuncu lacivertliler deplasmandan alacağı galibiyetle tarihindeki ilk şampiyonluk zaferini yaşayacak.

Beraberlik halinde
İki ekip de puanını 67'ye yükseltecek ve heyecan son haftaya kalacak. 34. haftada alınacak sonuçlara göre şampiyon belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.