Galatasaray - PSG Şampiyonlar Ligi maçı nasıl canlı izlenir? Yayın bilgileri

Galatasaray - PSG Şampiyonlar Ligi maçı nasıl canlı izlenir? Yayın bilgileri
Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray bu akşam Paris Saint Germain'i ağırlıyor. Dünyanın en önemli takımlarından biri olan Fransız temsilcisi karşısında seyirci desteğini alacak sarı kırmızılılar galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Galatasaray - PSG Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray - PSG Şampiyonlar Ligi maçı nasıl canlı izlenir? işte detaylar...

Futbol severler bir kez daha Avrupa'nın bir numaralı turnuvasında büyük heyecan yaşayacak. Galatasaray bu akşam evinde Fransız devi PSG'yi konuk ediyor. İlk maçında Brugge deplasmanından 1 puanla dönen sarı kırmızlılar, ilk galibiyetini alıp grupta iddialı bir konuma gelmek amacında. Ancak bu hiç de kolay değil. Kadrosunda birçok dünya yıldızını barındıren başkent ekibine karşı seyirci avantajını kullanmak isteyen Terim'in öğrencilerini ekran başında da milyonlar destekleyecek. Peki Galatasaray - PSG Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Galatasaray - PSG Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Sarı kırmızıların zorlu mücadelesini izlemek isteyen milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını arıyor. Galatasaray - PSG maçı 22.00'de beIN SPORTS1'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray - PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle
Fatih Terim'in öğrencileri galibiyet için sahadaki yerini alacak ve milyonlar tek yurek olacak. Karşılaşmayı canlı izlemek için gerekenler Digiturk Play veya beIN Connect üyeliğidir. Digiturk aboneliği ile de seyredilebilecek mücadele hem televizyondan hem de mobil cihazlardan takip edilebilecek.

Galatasaray muhtemel 11'i
Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatoma, Nzonzi, Seri, Feghouli, Belhanda, Babel, Falcao

PSG muhtemel 11'i
Navas, Thiago Silva, Meunier, Marquinhos, Juan Bernat, Kimpembe, Di María, Verratti, Gueye, Mbappe, Icardi

Şampiyonlar Ligi A Grubu Puan Durumu
1. PSG (3 Puan)
2. Club Brugge (1 Puan)
3. Galatasaray (1 Puan)
4. Real Madrid (0 Puan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.