Galatasaray savunmasında mecburi değişiklik! Prag karşısında bu isimler oynayacak

Galatasaray savunmasında mecburi değişiklik! Prag karşısında bu isimler oynayacak
UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun rövanş maçında yarın Sparta Prag deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk bir kez daha savunma inşası yapıyor.

Bu sezon değişik sebeplerle farklı kadrolarla sahaya çıkmak zorunda kalan Galatasaray'da yine değişiklikler yaşanacak. Sparta Prag ile yarın çeyrek finale yükselme mücadelesi için karşı karşıya gelecek Aslan'da sağ ve sol bekin yanı sıra stoperde kimin olacağı merak konusuydu. Teknik Direktör Okan Buruk kararını verdi.

Birçok mevkide forma giyen ve başarısıyla adını Avrupa'nın dev takımlarınıın listesine yazdıran Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan ve Serge Aurier'in sakatlıkları nedeniyle sağ bekte oynayacak. Köhn'ün lisansının olmaması sebebiyle forma giyemeyeceği sol bekte ise Berkan yerini alacak. Stoperde ise Abdülkerim ve Sanchez ikilisi önde görünüyor.

Galatasara'ın Prag temsilcisi karşısına Muslera, Barış, Berkan, Abdülkerim, Sanchez, Torreira, Kerem, Kerem, Mertens, Tete ve Icardi ilk 11'i ile çıkması bekleniyor. Zaha'nın ise ikinci yarıda oynaması yüksek ihtimal.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.