Galatasaray sol bekini buldu! Hocası da açıklamıştı... Süper Lig'de bomba patlıyor

Galatasaray sol bekini buldu! Hocası da açıklamıştı... Süper Lig'de bomba patlıyor
Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da birçok mevki için temaslar tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılılar için ocak ayında 3 bölge için hummalı bir araştırma var. Okan Buruk'un raporuyla hareket eden yönetimin listesine Süper Ligden de bir isim eklendi. Kazımcan ve Aanholt'tan istediği verimi alamayan Aslan, yerli yıldızın peşine düştü.

Bu sezon kadrosuna kattığı Kazımcan Karataş'ın yanı sıra mevcut sol bek Patrick van Aanholt'tan da istediği katkıyı alamayan Galatasaray'da ocak ayı için öncelikli bölgelerden biri olarak bu mevki belirlenmişti. Birçok oyuncuyla görüşen yönetim şu ana kadar somut adım atamadı ancak listesindeki isimler gün geçtikçe artıyor. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda devam eden temaslarda gündem yeni bir yıldız daha eklendi. Daha önce büyük takım tecrübesi de olan ve yerli konusunda avantaj sağlayacak deneyimi bulunan Hasan Ali Kaldırım listeye dahil edildi. Üstelik transferi konusunda da kolaylık sağlanabilir.


Hocası açıkladı

Almanya'dan geldikten sonra Kayserispor ve Fenerbahçe formaları giyen Hasan Ali Kaldırım, 2020'den bu yana Başakşehir'de oynuyor. Turuncu lacivertli takımın genç teknik adamı Emre Belözoğlu, Antalyaspor karşılaşmasından sonra yaptığı açıklamada, "Hasan Ali ile çalışma prensibimizin aynı olmadığını kendisine söyledim." ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerin ardından transferde zorluk çıkarılacağı düşünülmüyor.


 

Bonservis düşünülmüyor

Galatasaray'ın sol bek arayışlarında radara takılan isimler arasına eklenen Hasan Ali Kaldırım'ın sezon sonunda kontratının bitecek olması nedeniyle bonservis ödemesi yapılmak istenmiyor. Emre Belözoğlu'nun da planları içerisinde yer almayacağı düşünülen gurbetçi futbolcu için kolaylık istenecek. Büyük ölçüde anlaşmaya yakın tarafların ocak ayında imzaları atması bekleniyor.


 

3 gole katkısı var

Turuncu lacivertli formayla bu sezon 15 maça çıkan Hasan Ali Kaldırım'ın söz konusu mücadelelerde 1 golü ve 2 asisti bulunuyor. Konfereans Ligi ön elemesinde Breidablik karşısında iki kez arkadaşlarına gol pası veren 33 yaşındaki futbolcu, grup mücadelelerinde ise Hearts deplasmanında fileleri havalandırdı.


 

Hasan Ali Kaldırım kimdir?

Hasan Ali Kaldırım (d. 9 Aralık 1989, Neuwied/Almanya) profesyonfel futbolcu ve Başakşehir Futbol Kulübü'nün sol bek oyuncusudur. Futbola FV Rheinbrohl'de başladı. TuS Koblenz ve 1. FC Kaiserslautern altyapılarında oynadıktan sonra Mainz'e geçiş yaptı. Türkiye'deki ilk durağı ise Kayserispor oldu. Buradaki performansı kendisini Fenerbahçe'ye taşıdı. Bonservisini 3.75 milyon euro karşılığında alan sarı lacivertlilerde 8 sene top koşturdu. 2020 yılında ise Başakşehir'e imza attı. Kariyerinde 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.