Galatasaray Trabzonspor'un gündemindeki Yusuf Barası'ya talip oldu! Görüşmeler başlıyor

Galatasaray Trabzonspor'un gündemindeki Yusuf Barası'ya talip oldu! Görüşmeler başlıyor
Yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yolan çıkan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılarda Abdülkerim ile başlayan tescil döneminde yeni isimlerin kadroya katılması için yoğun çaba harcanıyor. Onlardan biri de futbol hayatını Hollanda'da sürdüren Yusuf Barası oldu. Sportif Direktör Cenk Ergün'ün gurbetçi oyuncu için görüşmeler yapacağı öğrenildi.

Teknik direktörlüğe Okan Buruk'un getirildiği Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Oluşturulacak kadroda çok sayıda yıldız kadar potansiyelli isimlere de yer vermek isteyen sarı kırmızılılarda birçok futbolcunun adı gündeme geliyor. Onlar arasında Yusuf Barası da bulunuyor. Geçen sezon da görüşme yapılan ancak anlaşma sağlanamayan gurbetçi futbolcu için yeni bir sefer daha düzenlenecek. Trabzonspor'un gündemine aldığı ancak görüşmeleri ilerletmediği 19 yaşındaki oyuncnun kadroya katılması için Sportif Direktör Cenk Ergün önümüzdeki günlerde temaslarda bulunacak. 

Türkiye'ye geldi

Pascal Jansen'in çalıştırdığı AZ Alkmaar'ın genç takımında forma giyen Yusuf Barası bu sezon profesyonel sözleşmeye imza attı. 2025 yılına kadar kontratı bulunan genç futbolcu bu sezon çıktığı 23 maçta 6 gole imza atıp 1 de asist yaptı. Geçtiğimiz günlerde de tatil için Türkiye'nin yolunu tuttu.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.