Galatasaray transferde sona geldi! Ünlü DJ kadroya katılıyor...

Galatasaray transferde sona geldi! Ünlü DJ kadroya katılıyor...
Transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala çalışmalarını ve temaslarını yoğunlaştıran Galatasaray, listesindeki yıldız ismi kadrosuna katmak üzere.

Ocak ayı transfer dönemini hareketli geçiren ancak giden oyuncular üzerinden bir süreç yaşayan Galatasaray'da ilk imzalar Serge Aurier ve Carlos Vinicius'tan gelmişti. Angelino'nun gönderilmesinin ardından yerine gelecek isim de merak konusuydu ve Cimbom burada da mutlu sona ulaştı.

Köhn direnci kırdı

Angelino'nun kötü performansı sonrasında İspanyol sol beki gönderen Galatasaray, çareyi yine Almanya'da buldu. Ancak bu kez Bundesliga II'de. Hannover 96 forması giyen Derrick Köhn artık sarı kırmızılı forma için mücadele verecek. Alman oyuncunun kariyerini İstanbul'da sürdürmek istemesi ve kulübüne bu konuda baskı yapması direnci kırdı. Avrupa kupalarında oynamak ve Türk arkadaşları sayesinde de sıkça tanık olduğu tribünler önünde top koşturma arzusu Hannover'ın direncini kıran etmenler oldu.

Maaşı ve bonservisi belli oldu

Galatasaray'ın bugün imza attırması beklenen Derrick Köhn'e ödeyeceği miktar da belli oldu. Buna göre 3-3.5 milyon euro satın alma opsiyonu üzerinde anlaşmaya varıldı. İlk etapta 4 milyon euro üzerinden başlayan pazarlıklarda bu seviyelere inildi. Maaşı ise yarım sezon için 400 bin euro olacak. Yeni sezon için anlaşılırsa yenilenerek zamlanacak gibi görünüyor.

DJ'lik de yapıyor

Başarılı futbolcunun, Hamburg'da arkadaşlarıyla birlikte kurduğu 'Broskeez' adında bir grubu var. Grup 'We Broskeez' adında bir de şarkı çıkarırken Köhn de DJ olarak katkı yaptı. Ünlü müzik platformu Spotify'de yer alan şarkı, İstanbul'da en çok dinlenenler arasına girmeye aday olabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.