Galatasaray ve Fenerbahçe'nin istediği Abdou Harroui hangi takıma gidiyor?

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin istediği Abdou Harroui hangi takıma gidiyor?
Galatasaray'ın transfer sezonu başladığı günden bu yana göz hapsinde tuttuğu, son günlerde Fenerbaheç'nin de devreye girdiği iddia edilen Abdou Harroui için Sparta Rotterdam'dan gizemli bir açıklama geldi.

Orta saha transferi konusunda önemli isimleri kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray, Sparta Rotterdam'da forma giyen Faslı Abdou Harroui için devredeydi. Oyuncuya İngiltere, Fransa ve İtalya'dan da teklif vardı. Takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan genç oyuncu hakkında kulübünden açıklama yapıldı. Resmi web siteden; "Futbolcumuza transfer görüşmesi ve sağlık kontrolünden geçmesi için izin verdik. Heracles maçında bizimle olmayacak. Şu anlık takım adını açıklayamıyoruz" denildi.


Harroui hangi takıma gidecek?

Faslı futbolcunun yeni adresi Türkiye'de merak konusu oldu. Harroui'nin menajeri de; "Hazırlıklar son aşamada. Artık detayları konuşuyoruz" ifadeleriyle transferi doğruladı. 22 yaşındaki futbolcu için geçtiğimiz günlerde Lille ve Championship takımının teklif yaptığı biliniyordu. Hollanda'nın U21 takımında oynayan yıldız ismin yeni adresi bu ikisinden biri olabilir.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.