Galatasaray ve Trabzonspor'un Kaan Ayhan savaşı! Kaan Ayhan kimdir?

Galatasaray ve Trabzonspor'un Kaan Ayhan savaşı! Kaan Ayhan kimdir?
Transfer döneminde en çok ilgi gören isimlerin başında Kaan Ayhan geliyor. Düsseldorf'un küme düşmesiyle birlikte 2 milyon euroluk serbest kalma maddesi Süper Lig devlerinin iştahını kabartan yıldız oyuncu için Galatasray ve Trabzonspor devrede. Diğer yandan Alman ekibi de oyuncusunu bırakmak istemiyor ve daha yüksek bir ücret kazanacağı yeni kontrat imzalamak için devrede.

Türkiye Kupası'nın da sahibini bulmasıyla birlikte futbol sezonunun tamamlanması sonrası gözler transfere çevrildi. Özellikle dört büyüklerin kadrsouna katacağı isimler merakla bekleniyor. Zaman zaman belirledikleri futbolcuların transferinde karşı karşıya gelen devlerin son hedefi Kaan Ayhan oldu. Galatasaray ve Trabzonspor 25 yaşındaki gurbetçi için ısrarcı.
 


Maicon satılacak Kaan gelecek

Sarı kırmızılıların Kaan Ayhan konusundaki stratejisi belli oldu. Sarı kırmızılılar Al-Nassr'da forma giyen Brezilyalı Maicon'un bonservisini Suudi Arabistan ekibine vermek ve gelen para ile de bu transferi gerçekleştirmek istiyor. Ayrıca milli oyuncunun amcası Saffet Kaya da Galatasaray'da hem futbol oynadı hem de hocalık yaptı. Terim'in ısrarı da farklı bir terci hsebebi oalbilir.

kaan ayhan


Savunmaya dizayn!

Geride kalan sezonda savunma hattındaki istikrarsızlıktan dolayı sıkıntılar yaşayan ve özellikle de öne geçtiği maçların çoğunda puan kaybeden Trabzonspor'un ilk hamlesi bu bölgeye yapılacak. Novak'ın takımda tutulması konusunda çalışmalar sürerken tandem hattına da yeni isimler katılacak. Kaan Ayhan bu konuda çok cazip bir seçenek. Hem de yerli ve milli bir oyuncu. Bordo mavililer Ahmet Ağaoğlu dönemindeki en yüksek bonservis bedelini kendisi için ödeyebilir. Ayrıca Düsseldorf da oyuncusundan daha fazla kazanmak için kontrat yenileme konusunda görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu transfer sürecinden kimin kazançlı çıkacağı merak konusu.

kaan-ayhan


Kaan Ayhan kimdir?

Milli futbolcu Kaan Ayhan, 10 Kasım 1994 tarihinde Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde doğmuştur. 25 yaşındadır. Futbola birçok Gelsenkirchenli gibi Schalke 04 altyapısında başlamıştır ve burada profesyonelliğe adım atmıştır. 2015-2016 sezonunda Frankfurt'a kiralanmıştır. 2016-2017 sezonunda da Fortuna Düsseldorf tarafından bonservisi 500 bin euro karşılığında alınmıştır. Boyu 1.85 olan gurbetçi futbolcu stoper, sağ bek ve ön libero mevkilerinde oynayablmektedir. Düsseldorf temsilcisi ile 2017-2018 sezonunda şampiyonluk yaşamıştır. 28 kez terlettiği A Milli Takım forması ile Fransa'ya 2, Moldova'ya 1 gol atmıştır. Güncel piyasa değeri 7 milyon eurodur. Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.