Galatasaray yeni maestrosunu buldu! Ndombele giderse o gelecek

Galatasaray yeni maestrosunu buldu! Ndombele giderse o gelecek
3 milyon 163 bin euro maaşla kadrosuna kattığı Ndombele'yi göndermek isteyen Galatasaray, yeni orta sahasını buldu. Sarı kırmızılılar, eğer ayrılık gerçekleşirse girişimler başlayacak.

Bu sezon yaptığı yıldız transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, ocak ayında da hareketli bir dönem geçirecek. Kalitesi yüksek ve potansiyelli isimlere yönelmek isteyen Cimbom'da gündeme pek çok isim gelmekle birlikte takımdan ayrılmaların başlamasının ardından imzalar atılmak isteniyor. O mevkilerden biri de orta saha. Ndombele'nin Tottenham'a gönderilmesi konusundaki beklenti gerçekleşirse hemen adımla atılacak. Bir diğer seçenek de Sergio Oliveira. Portekizi yıldızın uzun sürecek sakatlığı nedeniyle ikinci yarı için lisansının çıkarılmaması da konuşuluyor. Kontenjan boşaltılabilirse yerine gelecek isim belirlendi.

16 gol ve 10 asisti var

Okan Buruk'un kadrosuna katabilmek için listesine yazdığı ilk isim Albert Gronbaek. Bu sezon 46 maça çıkıp 16 gol atan ve 10 da asist yapan Danimarkalı futbolcunun 8.5 milyon euro piyasa değeri bulunuyor. Ayrıca Renato Sanches için yapılan teklif geri çevrilmişti. Yıldız oyuncu eğer Cimbom'a sıcak bakarsa öncelik kendisine geçecek. Aksi takdirde Bodo Glimt ile kontakt kurulacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.