Galatasaray Yeni Malatyaspor canlı izle linki | Bein Sports 1 canlı izle

Galatasaray Yeni Malatyaspor canlı izle linki | Bein Sports 1 canlı izle
Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşadığı haftada kazanmak için sahaya çıkacak olan Galatasaray evinde kötü günler geçiren Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Fatih Terim'in öğrencileri zirve yolunda önemli bir adım atmak ve dev derbi öncesinde psikolojik üstünlüğü de ele geçirmek isterken diğer yandan da yarıştan kopmamak için gayret gösterecek. Güneydoğu temsilcisi ise Beşiktaş'tan sonra Cimbom'a da sürpriz yapmak amacında. Galatasaray Yeni Malatyaspor canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimi

Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşadığı haftada kazanmak için sahaya çıkacak olan Galatasaray evinde kötü günler geçiren Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Fatih Terim'in öğrencileri zirve yolunda önemli bir adım atmak ve dev derbi öncesinde psikolojik üstünlüğü de ele geçirmek isterken diğer yandan da yarıştan kopmamak için gayret gösterecek. Güneydoğu temsilcisi ise Beşiktaş'tan sonra Cimbom'a da sürpriz yapmak amacında. Galatasaray Yeni Malatyaspor canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.


Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Galatasaray
 


Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Galatasaray, Süper Lig tarihinde Yeni Malatyaspor'u konuk ettiği iki maçı da gol yemeden kazandı (2-0 & 3-0).
Sezonun ilk yarısında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor'un Süper Lig tarihinde rakibini mağlup edemediği sezon yok.
Süper Lig'de oynadığı son beş maçı kazanan Galatasaray, bu süreçte en fazla gol atan (17) ve en az gol yiyen (2) takım konumunda.
Süper Lig'de beş maçtır kazanamayan Yeni Malatyaspor (1B 4M), son galibiyetini Beşiktaş deplasmanında aldı (2-0).
Bu sezon Süper Lig'de 17 gol yiyen Galatasaray, ilk 21 haftalar itibarıyla daha az golü en son 2011/12'de kalesinde görmüştü (15).
Bu sezon Sivasspor'un (19) ardından deplasmanda en fazla gol atan takım olan Yeni Malatyaspor (18), çıktığı 11 karşılaşmanın 10'unda rakip fileleri havalandırmayı başardı.
Galatasaray formasıyla çıktığı son üç lig maçında da gol atan Adem Büyük (toplam 4 gol), Süper Lig kariyerinde ilk kez dört maçlık seri yakalamak için sahaya çıkıyor.
Bu sezon Süper Lig'de en fazla asist yapan üç oyuncudan biri olan Ömer Bayram (8; Edin Visca ve Caner Erkin ile birlikte), daha önceki üç sezonun toplamında aynı sayıda gol pası vermişti.
Şu an Yeni Malatyaspor kadrosunda yer alan oyuncular arasında bu sezon ligde en fazla gol atan isim olan Thievy Bifouma (6), Süper Lig kariyerinde Galatasaray'a karşı çıktığı beş karşılaşmada rakip fileleri havalandıramadı.
Teknik direktörlük kariyerinde Kemal Özdeş'e rakip olduğu beş Süper Lig maçının dördünü kazanan Fatih Terim (1M), tek yenilgisini Şubat 2018'de aldı (Kasımpaşa 2-1 Galatasaray).

Yeni Malatyaspor


Galatasaray - Yeni Malatyaspor muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Ömer, Lemina, Seri, Feghouli, Emre, Onyekuru, Adem

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Hadebe, Sakıb, Robin, Acquah, Bifouma, Donald, Kjartansson, Umut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.