Galatasaray yeniden onu istiyor! Razvan Marin kimdir?

Galatasaray yeniden onu istiyor! Razvan Marin kimdir?
Gelecek sezonun kadrosunu şekilldendirmeye çalışan Galatasaray'da her geçen gün bir yeni isim daha gündeme geliyor. Sarı kırmızılılar daha önce de kadrosuna katmak istediği Razvan Marin için devreye girdi. Peki Razvan Marin kimdir? Kaç yaşıdna ve nereli? Hakkındaki bilgiler haberimizde.

Şampiyonluk mücadelesini kaldığı yerden sürdürmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu ve izleme ekininin belirlediği isimler üzerinde çalışan yönetim gelecek sezonun da kadrosunu şekillendirmek üzere mesai harcıyor. Daha önce Standard Liege forması giydiği dönemde sarı kırmızılıların gündemine gelen Romen Razvan Marin için bu kez Amsterdam ekibi Ajax'ın kapısı çalınacak. Bu transfer dedikodusu taraftarları da heyecanlandırdı ve birçok kişi Razvan Marin kimdir? sorusunu sorarak araştırmalarda bulunuyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.
 


İlk hedef kiralamak

Marin'i kadrosuna katmayı planlayan Galatasaray'ın ilk hedefi kiralamak. Yönetim, Babel transferinde de olumlu ilişkiler içinde bulunduğu Amsterdam temsilcisi ile transferi kısa sürede sonlandırmak ve orta saha oyuncusunu İstanbul'a getirmek istiyor. Bu sezon da beklentilerin altında kalan ve sadece 17 maça çıkıp 2 asist yapa bilen 24 yaşındaki futbolcu için cüzi bir kiralama bedeli ödenmesi bekleniyor. Ayrıca Marin de kiralanmaya sıcak bakıyor.

razvan marin


Razvan Marin kimdir?

Tam adı Răzvan Gabriel Marin olan 24 yaşındaki futbolcu 23 Mayıs 1986 tarihinde Romanya'nın başkenti Bükreş'te dünyaya geldi. Futbola Pro Luceafărul București'de başladı ve Gheorghe Hagi'nin futbol takımının altyapısına transfer oldu. Buradaki performansı sonrasında FC Viitorul'un yolunu tuttu. İlk yurt dışı kariyerini ise Standard Liege ile yaşadı. Belçika ekibinin 4.8 milyon euroya kadrosuna kattığı Romen futbolcu, sezon başında Hollanda'nın dev kulübü Ajax tarafından satın alındı. Romanya Milli Takımı formasını 21 kez terleten Marin, 1 gol atma başarısı gösterdi. 1.78 boyundaki orta saha oyuncusunun 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve güncel ipiyasa değeri 8 milyon euro.
 

Anavatandaki isim: Răzvan Gabriel Marin
Doğum tarihi: 23 May 1996
Doğum yeri: Bukarest  
Yaş: 24
Boy: 1,78 m
Uyruk:   Romanya
Mevki: Orta saha - Merkez orta saha
Ayak: sağ ayak
Oyuncu danışmanı: Pietro Chiodi Soccer M.
Güncel kulüp: Ajax Amsterdam
Takıma katılma tarihi: 1 Tem 2019
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2024

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.