Galatasaray'a 10 numara sumuray!

Galatasaray'a 10 numara sumuray!
Şampiyonluk mücadelesinde Fenerbahçe'nin gerisine düşen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı kırmızılıların gündemine Japon bir futbolcu geldi.

Trendyol Süper Lig'de Sivasspor ile 1-1 kalarak Fenerbahçe'nin gerisine düşen ve rakibinin de maç fazlasıyla arasında 5 puan fark olan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik Direktör Okan Buruk ve yardımcılarının öncelikli mevki olarak belirlediği orta saha için görüşmeler giderek sıklaşıyor. Ndombele'nin gönderilmesinin ardından takviye yapmak isteyen yönetim, daha önce imza attıramadığı bir ismi yeniden gündemine aldı.

Ayrılmak amacında

Frankfurt'ta yakaladığı çıkışla Avrupa Ligi zaferi yaşayan ve adını dünya futboluna duyuran Daichi Kamada bir kez daha Galatasaray'ın listesine girdi. O dönem serbest statüden gelmesi gündemdeyken İtalya'nın Lazio takımı ile anlaşan Japon futbolcu bu kez başkent Roma'dan ayrılmaya sıcak bakıyor. Bu aşamada devreye giren Aslan, eksikliğini giderebilmek için İtalyan ekibiyle görüşmelere başladı.

Tam bir samuray

Oynadığı takımlar için savaşçı kimliğini ortaya koymasıyla tanınan Daichi Kamada, asıl mevkisi 10 numara olmasına rağmen merkez orta saha ve sağ kanatta da oynayabiliyor. Bu durumdan faydalanmak isteyen Okan Buruk da kendisini listenin ilk sırasına aldı. Yönetim de geçen sezonki gibi şampiyonluk yaşamak adına elinden gelen tüm gayreti gösterecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.