Galatasaray'a 2. Amrabat geliyor!

Galatasaray'a 2. Amrabat geliyor!
Galatasaray transferdeki hamlelerini oynamaya başladı. Sarı kırmızılılar daha önce Kayserispor'dan rekor ücretle kadrosuna kattığı Nordin Amrabat'ın ardından bu kez kardeşine yöneldi. Aslan, bonservisi Fiorentina'da bulunan Faslı oyuncu için girişimde bulunacak.

Sezon başında kiraladığı Jean Michael Seri ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray bu mevki için araştırmalara başladı ve gündeme sürpriz bir isim geldi. Takvim'de yer alan habere göre Aslan, İtalya'da Verona forması giyen ve bonservisi Fiorentina'da bulunan Sofyan Amrabat için devreye girdi. Genç futbolcu için kiralık girişimi yapılacak.

Çok yönlü oynuyor
23 yaşındaki orta alan oyuncusu aynı zamanda Galatasaray'ın eski yıldızlarından Nordin Amrabat'ın kardeşi… Sofyan, 8 numara ve 6 numara pozisyonlarının yanı sıra savunmada da oynuyor. Fiorentına, Faslı futbolcuyu devre arasında 20 milyon Euro'ya Verona'dan alıp hemen 6 aylığına kiralamıştı. İtalyan basınına göre Mor Menekşeler, Amrabat'ı birkez daha kiralayabilir.

Nordin koz olacak
Galatasaray'ın transferde Sofyan'ın abisi Nordin'i de koz olarak kullanabileceği belirtiliyor. Nordin Amrabat, 2012-2014 yılları arasında Fatih Terim yönetimindeki G.Saray'da oynamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.