Galatasaray'a transferde kötü haber! Okan Buruk istemişti, elden kaçıyor...

Galatasaray'a transferde kötü haber! Okan Buruk istemişti, elden kaçıyor...
Trendyol Süper Lig'de aldığı sonuçlarla şampiyonluk yarışını önde götüren Galatasaray, diğer yandan da transfere odaklanmış durumda. Ancak sarı kırmızılıların listesindeki isimlerin birinden kötü haber geldi. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde sürdürdüğü yarışta son olarak Hatayspor'u geçmeyi başaran Galatasray, Icardi ile 3 puana ulaşmayı bildi. Arjantinli yıldız vites artırmaya devam ederken Cİmbom'un Süper Kupa finali sonrasındaki rakibi ise Alanyaspor olacak. Yönetim ise transferde odaklanmış durumda. Listedeki yerli isimlerden biri için kötü haber geldi. Araya giren önemli rakip işi bitirme aşamasına geldi.

Eren Freiburg yolunda

Son piyasa değeri güncellemesiyle değeri 10 milyon euroya kadar yükselen Eren Dinkçi için Almanya'da kalması yüksek ihtimal olarak gözüküyor. Devre arasında kulübü Werder ile yapılan görüşmelere rağmen süreci tamamlayamayan Galatasaray irtibatı koparmadı. Menajeri Ersin Akan'ın kulüpte futbolcuları da mevcut. Dortmund'un da ilgilendiği gurbetçi yıldız için Freiburg devreye girdi ve serbest kalma maddesini aktif edebilmek adına gerekli girişimlere başladı. Eren'in gelecek sezon bu kulüpte forma giymesine sıcak bakılıyor.

Büyük fırsat kaçtı

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da hem Türk statüsünde oynayabilecek hem de yüksek bonservis getirebilecek bir isim aranıyordu. Eren'i uzun süredir isteyen Okan Buruk ise aldığı haberle birlikte adeta yıkıldı. Bu bölgeye yeni bir futbolcu bakılması yönünde yeni bir rapor hazırlanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.