Galatasaray'da 3 yıldız için görüşmeler başlıyor!

Galatasaray'da 3 yıldız için görüşmeler başlıyor!
Dün akşam itibarıyla liderlik koltuğunu devralan Galatasaray, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Sarı kırmızılılar 3 isimle görüşme gerçekleştirecek.

Trendyol Süper Lig'de Başakşehir'i 2-0 yenerek Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısında aldığı beraberlik sonrasında 66 puanla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, transferde de arağa kalkıyor. Sezon sonunda yapması muhtemel satışlarla kasasına önemli bir bonservis koyması beklenen Cimbom, çok önemli 3 futbolcu için görüşmelere başlayacak.

Dünya yıldızları yağacak

Galatasaray'ın iki sezondur kadrosuna kattığı yıldız isimler arasına yenileri eklenecek. Yaz harekatında birbirinden önemli 3 oyuncu listede bulunuyor. İkisi Premier Lig, biri ise Serie A'da top koşturuyor. Erden Timur merkezli operasyon kısa süre içerisinde başlatılacak. Dünya devlerinin çok değerli futbolcuları kadroya eklenmek isteniyor.

Dünya yıldızları yağacak

Galatasaray'ın iki sezondur kadrosuna kattığı yıldız isimler arasına yenileri eklenecek. Christian Eriksen için Manchester United, Lo Celso'da ise Tottenham ile pazarlık yapılacak. Daichi Kamada sevdasından da vazgeçmeyen Cimbom, Roma'nın kapısını çalacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.