Galatasaray'da 5 futbolcu yolcu! Takımın neredeyse yarısı değişecek...

Galatasaray'da 5 futbolcu yolcu! Takımın neredeyse yarısı değişecek...
Süper Lig'de liderliği ezeli rakibi Fenerbahçe'nin elinden almayı başaran Galatasaray, sezonu mutlu sonla kapatmak amacında. Sarı kırmızılılarda gelecek senenin hazırlıkları şimdiden başladı. Takımdan 5 ismin ayrılması bekleniyor.

Sezon başında yaptığı transferlerle var olan gücünü daha da yukarı çeken Galatasaray, Fenerbahçe ile birlikte girdiği şampiyonluk yarışında da pazar günü itibarıyla öne geçmeyi başardı. 66 puana yükselen Cimbom'da transfer çalışmaları da sürüyor. Yeni sezona hazırlanan yönetim, 5 oyuncuyla yollarını ayıracak.

Kiralıklara veda

Galatasaray'ın hem yaz döneminde hem de ocak ayı tescil sürecinde kiraladığı 4 futbolcuyla yeniden anlaşmaması gündemde. Şu an gönderilen Angelino'nun ardından beklentileri karşılayamayan Ziyech ve Ndombele'nin yanı sıra Carlos Vinicius ve Serge Aurier de bulunuyor. Daha genç, başarıya aç ve yıldız isimlere yönlenmek isteyen yönetim şimdiden kolları sıvadı.

Tete de gidebilir

Ocak ayında kendisine talipler olmasına rağmen bonservis konusunda istenen seviyeye gelinmemesi nedeniyle takımda kalan Tete'nin de gidişine sıcak bakılıyor. Eğer beklenen ücret ödenirse Okan Buruk'un da biletini kestiği sambacıyla yollar ayrılacak. Zaniolo'nun da dönmesi ihtimaller arasında yer alıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.